VPN ile Steam'den satın alım yapmak ban sebebi mi?

Geçen ay ukrayna üzerinden alırsan ea app'te 30 dolardı. Bilerek yapmadınız değil mi?
Hayır tabiki ilk defa oldu zaten çok kez satın alım yaptım. Bi kere bile denemedim bile. İlk defa bunda yaptım bu hatayı ve satın aldı. Banka hesap para cekimi 1500tl gözüküyor.

Anladığım kadarıyla siz kayıtlı karttan satın alım yapmak yerine yeni ödeme metodu eklediniz. Eklerken de yanlışlıkla Türkiye yerine Ukrayna'yı seçtiniz. Sanırım bu yüzden oldu.
Bilinçsiz bir şekilde hepsi VPN yüzünden oldu yani. Çoğu kişide çekmemiş para internete araştırdım. Geldi benden çekti berbat bir şans var bende.

Sorun çıkacağını zannetmiyorum ama içiniz rahat değilse desteğe yazın güzel bir şekilde.
Nasıl iza edicem bilmiyorum yazdığım an kurallar gereği ban atıyoruz derlerse. O zaman kötü olur direk ban yemiş olurum.

Son düzenleme:
Bilinçsiz bir şekilde hepsi VPN yüzünden oldu yani. Çoğu kişide çekmemiş para internette araştırdım. Geldi benden çekti berbat bir şans var bende.
Normalde VPN ile satın alım yapmak sorun çıkarmaz. Fakat bakınca sizin durumunuz daha farklı. Steam tarafından bu, ucuza almak için kötüye kullanım olarak değerlendirebilir. Ben böyle bir şey yaşamadığım için ne yapılması gerek vs. bilmiyorum. Sadece, yerinizde olsaydım oyunu iade edip Steam Desteğe durumu bildirirdim.

Son düzenleme:
Normalde VPN ile satın alım yapmak ban sebebi değil. Fakat bakınca sizin durumunuz daha farklı. Steam tarafından bu, ucuza almak için kötüye kullanım olarak değerlendirebilir. Ben böyle bir şey yaşamadığım için ne yapılması gerek vs. bilmiyorum. Sadece, yerinizde olsaydım oyunu iade edip Steam Desteğe durumu bildirirdim.
Yaparsam ban yermiyim ülkem şuan Ukranya olarak gözüktüğü için. Gene aynı paraya satın almış olacağım. Ülkemi değiştirler mi veya beni anlarlar mı.

Normalde VPN ile satın alım yapmak ban sebebi değil. Fakat bakınca sizin durumunuz daha farklı. Steam tarafından bu, ucuza almak için kötüye kullanım olarak değerlendirebilir. Ben böyle bir şey yaşamadığım için ne yapılması gerek vs. bilmiyorum. Sadece, yerinizde olsaydım oyunu iade edip Steam Desteğe durumu bildirirdim.
Dolar üzerinden satın alım yaptırmıyor 3 ay sonra satın alım yapabilrsiniz diyor. Ve gene ukranya para birimi ile satın almış olucağım. BF6 iadeden sonra almak istersem.

@SwishTTT, hocam dediğim gibi ben daha önce yaşamadığım/görmediğim için bilmiyorum. Şimdi sizi de yanlış yönlendirmek istemem. Ben olsam o şekilde yapardım, sadece onu söyledim. Bu demek değil ki yapılması gereken kesinlikle o. Kısaca bilmiyorum yani.
Şimdi galiba öyle yapıcağım ve desteğe mesaj atıcağım. İnşallah ban atmaz ve ülkemi tekrardan Türkiye yaparlar.

Steam'de ban yemek hiç kolay birşey değil. Ban yesenizde vukuat çok olağanüstü değilse ve hesabın ilk sahibiyseniz açtırmakta hiç zor birşey değil. Bence steam destek, destek konusunda işini en iyi yapan firmalardan biri. Yazarsanızda sorun çıkmayacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı