PcKolik güvenilir mi?

RX 6000 ve 7000 serisinde kronik bir sorun yok. Stabil sürücüleri kurduğunuzda ve çöp parça kullanmadığınızda başınıza pek bir şey gelmiyor.

Kullanmadığım için bilmiyorum son kullandığım AMD zamanının en iyi AMD ekran kartlarından biriydi.
Fakat sürekli yazılımsal sorunlar vardı. Kas gücü inanılmaz iyiydi.
Yeni teknolojide problem yok diyorsunuz fakat birçok konu başlığı mevcut ekran kartı problemleriyle ilgili.

Kullanmadığım için bilmiyorum son kullandığım AMD zamanının en iyi AMD ekran kartlarından biriydi.
Fakat sürekli yazılımsal sorunlar vardı. Kas gücü inanılmaz iyiydi.
Çok eski ve trafo. Bunun gibi kartlar sorunlu, evet. Hatta konum bile var eski AMD kartlarla ilgili. Bu arada her ekran kartı ile alakalı problem konusu var. RTX 3080'den tutun, RX 6500 XT'ye kadar. Hem NVIDIA, hem de AMD tarafında da sürücü problemleri var.

Elbette NVIDIA tarafında da sorunlar olacaktır fakat yazılımsal sorun görmedim hiç. Coil whine gördüm birkaç kere onun haricinde sürekli AMD konuları vardı.
Elbette ne kadar ekmek o kadar köfte ona göre de fiyatı var NVIDIA'nın.
Kişisel görüşüm bir tık düşük kas gücü alarak kafa rahat şekilde NVIDIA kullanmak.
Bu demek değil ki AMD almayacağım.
Güzel bir indirim yakalarsam elbette alırım. En kötü memnun olmazsam satarım üzerine ekleyip NVIDIA'ya geçerim tekrar.
Önemli olan anakart/işlemci nesili elbette. Ekran kartı rahatlıkla değiştirebilir bir şey.
Bu yüzden postunuzu beğendim zaten.

İndirim bu sistem zaten. Normalde ben de RTX 4000 serisi bir kart içeren sistem alınmasını tavsiye ederim ama para.

Çok rezil bir site. Sakın ha sakın alışveriş yapmayın. Mouse aldım ve kutusuna hiç dokunmadan iade ettim. Kutu hasarlı diye iadeyi kabul etmediler. Laf anlatamıyorsunuz. Sakın ha sakın sistem falan hiç satın almayın.

Çok rezil bir site. Sakın ha sakın alışveriş yapmayın. Mouse aldım ve kutusuna hiç dokunmadan iade ettim. Kutu hasarlı diye iadeyi kabul etmediler. Sadece bir poşetin içine koyup gönderdiler. Laf anlatamıyorsunuz. Sakın ha sakın sistem falan hiç satın almayın. Uzak durun.

Son düzenleme:

Kutu hasarlı diye kabul etmemek?
Kutuyu açıp mouse acaba elime oturuyor mu diye kontrol etsen bile 14 gün içinde iade etme şansın var şu anda.
Ne demek kabul etmemek?
THT'ye başvur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…