PcKolik hazır sistemi nasıldır?

İşlemci seçimi ve ekran kartı seçimi bayağı yanlış olmuş hocam. Onun yerine Ryzen 5 7500F bile daha mantıklı olur. Ekran kartı içinde RX 9060 XT 16 GB falan bakılabilir. Anakart ve RAM iyi sayılır PSU kasa onlara uymamış bence. SSD de o kadarına gerek var mı bilemedim diğer parça kaliteleri düşükken SSD abartı olmuş.
ChatGPT ile bu kadar oluyormuş demek ki teşekkür ederim hocam 🫡

PSU işini görürde pahalı hocam bu sistem ya. 16 GB Ti dururken bu alınmaz yani, hele FSP PSU alabilecekken ben bunu almazdım açıkçası.
Pckolik mantıklı duruyor gerçekten son anda karşıma çıktı gaminggen ve itopya gibi sitelerde çok çok pahalı sistemler 16gb ti ekran kartı markaya para vermek mantıksız geliyordu son anda buldum dediğim gibi bir tek ram ve ssd konusunda kararsızım ve 42.000 tl üstüne de çıkmak istemiyorum açıkçası lakin 42.000 üstüne çıkarsa da gerçekten değsin isterim o paraya

ChatGPT ile bu kadar oluyormuş demek ki teşekkür ederim hocam 🫡

PcKolik mantıklı duruyor gerçekten son anda karşıma çıktı Gaming.Gen.TR ve İtopya gibi sitelerde çok çok pahalı sistemler 16 GB Ti ekran kartı markaya para vermek mantıksız geliyordu son anda buldum dediğim gibi bir tek RAM ve SSD konusunda kararsızım ve 42.000 TL üstüne de çıkmak istemiyorum açıkçası lakin 42.000 üstüne çıkarsa da gerçekten değsin isterim o paraya.

Sizin yerinizde olsam RAM Lexar Thor 2x16 yaparım, SSD içinse Corsair MP600 1TB işinizi görür bence,42.700 oluyor.

Tek tek ortalama bir toplama yapmayı denedim telefonda olduğu kadar artık. Parça kalitesinden çok kısmasam bile 41k civarında bir fiyat elde ettim. Hazır sistemlerden pahalıya geliyor. NVIDIA alacaksanız PC kolikteki sistem en mantıklısı hocam.
NVIDIA almak istiyorum ve dediğin gibi en mantıklısı PCkolik gibi duruyor umarım sipariş verdiğimde hatasız bir şekilde gelir sorun yaşamam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı