PcKolik sitesinden sistem alınır mı?

Bende 1000 lira ekleyip 1tb ssd yapmayı düşünüyorum zaten hocam fiyatı iyi mi yoksa bu fiyat bandında başka önerin var mıdır?
Bu fiyat bandı sanırım 4060 lı dışında başka bir sistem öneremem. Birde kule tipi soğutucu al geç.
Msi ventus serisinde forumda görüyorum soğutması yetersiz olduğunu düşünüyor. Vatanı takip et benim sistem gelirse al geç bu sistemden neredeyse 3-4 bin tl daha ucuz.

12 şubatta açtığım konu:

Bu fiyat bandı sanırım 4060'lı dışında başka bir sistem öneremem. Bir de kule tipi soğutucu al geç.
MSI Ventus serisinde forumda görüyorum soğutması yetersiz olduğunu düşünüyor. Vatanı takip et benim sistem gelirse al geç bu sistemden neredeyse 3-4 bin TL daha ucuz.

12 şubatta açtığım konu:

Hocam bende Vatan'dan aldım kaç günde geldi sana sistem ben hazır montajlı söyledim de internette millet 2 hafta falan diyor. INTEL I3 13100F - H610M - RTX 4060 - 500GB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Ben bu sistemi aldım kasayı msi 1tb ssd bir de i3 14100f yaptım.

Son düzenleme:
Hocam bende Vatan'dan aldım kaç günde geldi sana sistem ben hazır montajlı söyledim de internette millet 2 hafta falan diyor. INTEL I3 13100F - H610M - RTX 4060 - 500GB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Ben bu sistemi aldım kasayı msi 1tb ssd bir de i3 14100f yaptım.
12 şubatta aldım 20 şubatta elime ulaştı.
Zaten altında süresi yazıyor 8-9 gün (montaj yoğunluk yoksa daha erken verirler.) + kargo süresi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı