Sinerji sitesinden sistem alınır mı?

Daha fazla  
Sinerji sitesi üzerinden hazır sistem almak istiyorum.
Ürünü satın alırken veya kargo sürecinde sorun yaşarsam, siteye güvenebilir miyim?

Alacağım ürünü özelleştirerek almak istiyorum, İtopya sitesinden almak isterdim ama o sitede yer alan ürünlerin fiyatları biraz daha pahalı olmuş.

Ürünü baştan sona yenileyeceğim desem yalan olmaz. 😂

Ben bir hafta önce aldım. Şu an kargoda bugün elime ulaşacak. Satın alım sürecinde her gün soru sordum sağ olsunlar baya yardımcı oldular.

Zaten yayıncılarla falan anlaşmaları da var. Kargo kutusunda hasar varsa teslim almayın yenisini gönderirler. Sorun yaşamanız çok düşük ihtimal.

2019 sonunda Sinerji'den ekran kartı ve monitör hariç kasa topladım. Geri kalanı İtopya'dan aldım. Sinerji'den aldıklarım iyiydi ama İtopya'dan ne aldıysam arızalı çıktı. İtopya iade gelen ürünlere logolu etiket yapıştırıp geri satıyor galiba.

İşlemciyi R5 3600 yapın gerisine ellemeyin on numara F/P sistem olur. Ülkemiz şartları için F/P tabii ki.
Ben de işlemciyi, anakartı falan değiştirerek almak istiyordum.
Anakartı Asus Tuf B550M PLUS yaparsam sorun olur mu?
İleride sistemi güncelleyeceğim için bu anakartı tercih etmek istedim.
İleride RTX 3060 ve Ryzen 5600X ile iyi gider diye düşünüyorum.
Ben bir hafta önce aldım. Şu an kargoda bugün elime ulaşacak. Satın alım sürecinde her gün soru sordum sağ olsunlar bayağı yardımcı oldular.

Zaten yayıncılarla falan anlaşmaları da var. Kargo kutusunda hasar varsa teslim almayın yenisini gönderirler. Sorun yaşamanız çok düşük ihtimal.

Sistem incelemesi gelecek desenize o zaman. 😂
Yayıncıları falan pek umursamıyorum, ben kalite ve ucuzluk arıyorum. :)

Ben de işlemciyi, anakartı falan değiştirerek almak istiyordum.
Anakartı Asus Tuf B550M PLUS yaparsam sorun olur mu?
İleride sistemi güncelleyeceğim için bu anakartı tercih etmek istedim.
İleride RTX 3060 ve Ryzen 5600X ile iyi gider diye düşünüyorum.

Sistem incelemesi gelecek desenize o zaman. 😂
Yayıncıları falan pek umursamıyorum, ben kalite ve ucuzluk arıyorum. :)
Kalite ve ucuzluk Sinerji'nin hazır sistemlerinde cidden var ama biraz daha parçaları değiştirmeniz gerekiyor.

Kalite ve ucuzluk Sinerji'nin hazır sistemlerinde cidden var ama biraz daha parçaları değiştirmeniz gerekiyor.
Asus Prime B550-PLUS, G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV 3600mhz CL18 DDR4 Ram, AMD Ryzen 5 3600, Asus GeForce RTX 2060 Dual O6G Evo 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı, Kingston 500GB NV1 NVMe Okuma 2100MB-Yazma 1700MB M.2 SSD, Corsair Carbide Series SPEC-Delta 650W 80+ Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa, Corsair CW - 9060040 H100x bu şekilde almak istiyorum. Parçalar sorun çıkarır mı?

Monitör olarak MSI Optix G241 düşünüyorum.
23.8" 144Hz 1ms IPS monitör.

Asus Prime B550-PLUS, G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV 3600mhz CL18 DDR4 Ram, AMD Ryzen 5 3600, Asus GeForce RTX 2060 Dual O6G Evo 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı, Kingston 500GB NV1 NVMe Okuma 2100MB-Yazma 1700MB M.2 SSD, Corsair Carbide Series SPEC-Delta 650W 80+ Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa, Corsair CW - 9060040 H100x bu şekilde almak istiyorum. Parçalar sorun çıkarır mı?
Sinerji hazır sistem üzerinden seçiyorsanız parça uyumsuzluğu olmaz zaten.

Parçalar güzel. İşlemci bu ekran kartı için yeterli. 3070 ve üzeri bir kart alırsanız işlemciyi de değiştirmeniz gerekecek diyim yani sonrası için.

Sistem fiyatı nedir bu arada?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı