Ek olarak şu inceleme videosunu izlediğimde oyunlardaki GPU sıcaklığı genelde 76-80 aralarında geziyordu. "alınır mı?" Dememin asıl sebebi bu sıcaklıklar yüzünden. Sebebi nedir?
Hocam peki neden 5600? Herkes 5600 yapın diyor ama hala anlayamadım nedenini.PSU değiştirmek yeirne işlemciyi 5600 yapın bence.
Ön bellek boyutu daha fazla 5600'de ve bazı oyunlarda %10-20 FPS farkı oluyor. Özellikle rekabetçi oyunlarda.Hocam peki neden 5600? Herkes 5600 yapın diyor ama hala anlayamadım nedenini.
Hocam peki neden 5600? Herkes 5600 yapın diyor ama hala anlayamadım nedenini.
Anladım hocam. Sizce H510 Flow sıcaklık açısından iyi mi?Ön bellek boyutu daha fazla 5600'de ve bazı oyunlarda %10-20 FPS farkı oluyor. Özellikle rekabetçi oyunlarda.
Flow önü mesh olan modelse güzeldir.Anladım hocam. Sizce H510 Flow sıcaklık açısından iyi mi?
MBT sistemin kasa bence yeterli. İdeal gibi duruyor ayrıca içindeki işlemcide belli. Tabi mümkünse Mantis sistemi alsın.Flow önü mesh olan modelse güzeldir.
Ama 6700XT'li sistem bütçeniz dahilindeymiş, onu tercih edebilirsiniz. Hem işlemcisi de 5600. Ancak kasa Flow model değilmiş, önü kapalı modelleri sıcaklık olarak pekiyi değildi diye biliyorum.
Anladım, teşekkürler.Flow önü mesh olan modelse güzeldir.
Ama 6700XT'li sistem bütçeniz dahilindeymiş, onu tercih edebilirsiniz. Hem işlemcisi de 5600. Ancak kasa Flow model değilmiş, önü kapalı modelleri sıcaklık olarak pekiyi değildi diye biliyorum.
Hocam almam mümkün attığınız sisteme bakacağım. Teşekkürler.MBT sistemin kasa bence yeterli. İdeal gibi duruyor ayrıca içindeki işlemcide belli. Tabi mümkünse Mantis sistemi alsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.