PCKolik'in Asteria bilgisayarı alınır mı?

mertbzkr

Hectopat
Daha fazla  
Bu sistemi kasa ve PSU'yu değiştirip almayı düşünüyorum. Kasa olarak NZXT H510 Flow ve sistemdeki PSU (Deepcool PF650 650W 80+) güvenilir gözükmediğinden Cooler Master MWE 650W 80+ Bronze 2XEPS, AKTIF PFC almayı düşünüyorum. Önerileriniz var mı? Şunu ekleyin, bunu yükseltin deyip 1000 lira artırarak önermeyin maksimum 15 bin liram var elimde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ek olarak şu inceleme videosunu izlediğimde oyunlardaki GPU sıcaklığı genelde 76-80 aralarında geziyordu. "alınır mı?" Dememin asıl sebebi bu sıcaklıklar yüzünden. Sebebi nedir?

MBT-2 / RYZEN 5 5600 / RX 6700 XT / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3600 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI Bütçeniz dahilinde bu sistemler daha mantıklı olur hocam.

Anladım hocam. Sizce H510 Flow sıcaklık açısından iyi mi?
Flow önü mesh olan modelse güzeldir.
Ama 6700XT'li sistem bütçeniz dahilindeymiş, onu tercih edebilirsiniz. Hem işlemcisi de 5600. Ancak kasa Flow model değilmiş, önü kapalı modelleri sıcaklık olarak pekiyi değildi diye biliyorum.

Ama 6700XT'li sistem bütçeniz dahilindeymiş, onu tercih edebilirsiniz. Hem işlemcisi de 5600. Ancak kasa Flow model değilmiş, önü kapalı modelleri sıcaklık olarak pekiyi değildi diye biliyorum.
MBT sistemin kasa bence yeterli. İdeal gibi duruyor ayrıca içindeki işlemcide belli. Tabi mümkünse Mantis sistemi alsın.

Anladım, teşekkürler.

MBT sistemin kasa bence yeterli. İdeal gibi duruyor ayrıca içindeki işlemcide belli. Tabi mümkünse Mantis sistemi alsın.
Hocam almam mümkün attığınız sisteme bakacağım. Teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı