PCKolik'ten alınan sistemden gelen uğultu sesi normal mi?

louter1221

Hectopat
Merhaba, PCKolik'ten satın almış olduğum hazır sistemde ses sorunu var mı yoksa yok mu anlayamadım. Nedense düzenli olarak her yarım saniyede bir uğultu sesi geliyor. Gelen sese dair olan videoyu alta bırakıyorum bilgili bir arkadaş yardımcı olur ise çok sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba, Pckolik'ten satın almış olduğum hazır sistemde ses sorunu var mı yoksa yok mu anlayamadım. Nedense düzenli olarak her yarım saniyede bir uğultu sesi geliyor. Gelen sese dair olan videoyu alta bırakıyorum bilgili bir arkadaş yardımcı olur ise çok sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam coilwhine olabilir donanımsal olarak zararı yok ses kirliliği yapiyor.

Merhaba, PCKolik'ten satın almış olduğum hazır sistemde ses sorunu var mı yoksa yok mu anlayamadım. Nedense düzenli olarak her yarım saniyede bir uğultu sesi geliyor. Gelen sese dair olan videoyu alta bırakıyorum bilgili bir arkadaş yardımcı olur ise çok sevinirim.

Hocam sistem ne ve ne için kullanıyorsunuz?

GIGABYTE RTX 3070TI GAMING ekran kartı
RYZEN 5 5600X işlemci
GIGABYTE B550M DS3H anakart
CORSAIR 4000D iCUE Airflow kasa

Yükte değil hocam ama yükteyken sanki ses daha fazla ve daha sık çıkıyor.
Sanırsam kasa fanlardan dolayı, işlemcin fazla ısındığı için belki fazla ses çıkarıyordur fakat rahatsız edebilecek kadar ses çıkaracağını düşünmüyorum. Kullandığın kasanın fanları çok güçlü onların bağlantılarını da çıkararak test edebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı