PC'nin Aniden Çöküp Mavi Ekran Vermesi

BNQQ99

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Akşam üstü sularıydı. PUBG'yi güncellerken indirme işlemi bittiğin de (SSD'ye kayıt ediyordum) bilgisayarım aniden dondu ve beklemeye karar verdim. Ardından 3-4 dakika içinde mavi ekran verdi ve açılırken reboot device gibi bir hata verdi. Ne yaptıysam dosyaları kurtaramadım, artık tek çözüm format dedim ve SSD'ye hiçbir şekilde format atamıyorum ve harddiskim sadece IDE moduna alınca çalışıyor
SSD'im mi bozuldu n'oldu? Lütfen yardım edin 2 gündür çözemedim. (Windows 10 da çöktü sistem, şu anda 8.1'im.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Mavi ekrandaki hata kodunu hatırlıyor musunuz? Format atarken UEFI kurulum mu yaptınız? BIOS ayarlarından kontrol edin SSD sistemde takılı gözüküyor mu? Eğer gözüküyorsa SSD için bazı anakartlarda BIOS menülerinde Secure Erase gibi bir seçenek oluyor. Var mı kontrol eder misiniz?

Ssd'min bozulduğunu düşünüp garantiye verdim. Çalışanlar değiştirilebileceğini, beklemem gerektiğini söyledi. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…