PC'nin Bileşenlerinin Marka ve Modelini Öğrenmek

Sinan Yarar35

Decapat
2. el bir PC alacağım ve test etmek amaçlı gideceğim yarın. PC'nin tüm parçalarının marka model bilgilerini nasıl görebilirim ilanda yazılanlar ile aynı parçalar takılı mı, PC'de bunu görmek istiyorum. Test ederken de bir ultra atarlar da yarım saat PUBG oynasam herhangi bir şeyi bozuksa fark etmeme ihtimalim var mı? Stress testler uzun sürüyor diye biliyorum. Sadece oyun oynasam bir sorun cıkmazsa PC de sorun yok diyebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Stres testi 15 dakika sürer taş çatlasa, onu yaptırmayı unutma. Ekran kartının marka modelini internetten bakarak doğrulabilirsin. Mesela MSI Gaming X ise bu modelin resmine internetten bakarsın. Diğerlerini zaten AIDA64 programından da öğrenebilirsin, mesela şuan o programı biraz kurcala, nerede ne özellikler yazar bir bak.

d7879823-2927-4e67-b8fc-5ac82bcd6e59.jpg

diğer seçenekleri benzer bir bilgisayarla kıyasladdım da burda o kırmızı çizgiler niye öyle ne anlama geliyor bunlar ?
Pek bir bilgim yok ama bu manzara anormal birşey gibi göründü gözüme.

Fanların dönüş hızı büyük ihtimal yanlış ölçüyor veya fanlarda sıkıntı var. Siz 30 dakika test yapıp sıcaklıklara bakın fanların hızına değil.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı