Daha fazla
Bileşenleri kontrol et. İçinde parça kalmasın özellikle fan kısımlarında. Sonra yeni kasa bak derim. Açık kullanmak çok tozlandırıyor.Sökmüştüm. Tam takarken elimden düşürdüm. Parçaları bilgisayarın içine de düştü. Ne yapmam lazım? Zarar gelmiş midir? Süpürgeyle süpürsem olur mu?
Eğer içinde cam olarak çalıştırırsan verir. Fanı bile kırabilir.Hepinize çok teşekkür ederim. Yanıtlarınızı aonradan okudum. Yeri güzelce temizledim. Sonra ekran kartının üstündeki parçaları elimle topladım. Diğer yerleri süpürge ile temizledim. En sonunda da kuvvetli bir şekilde üfledim. Cam çok zarar verir mi?
Hocam büyük parça kalmadı içinde. Küçükler zarar verir mi?Bileşenleri kontrol et. İçinde parça kalmasın özellikle fan kısımlarında. Sonra yeni kasa bak derim. Açık kullanmak çok tozlandırıyor.
Eğer içinde cam olarak çalıştırırsan verir. Fanı bile kırabilir.
Eve yeni geldim deneyeceğim.Sana batmadıysa önemli değil. Arkadaşların dediği gibi ters çevirip döktürürsen problem kalmaz.
Bir şey olmamıştır rahat ol. Hadi direkt kasanın içine doğru patlasa tamam da yere doğru patlamış zaten.Arkadaşlar ters çevirdim salladım, son kez dikkatli bir şekilde baktım herhangi bir cam parçası bulamadım. Şu an bilgisayardayım da bir şeye bir zarar geldi mi diye kontrol etme şansım var mı?
Aynen yanında patladı. Çok da yukardan düşmedi zaten yerden maksimum iki parmak üstünden düştü.Bir şey olmamıştır rahat ol. Hadi direkt kasanın içine doğru patlasa tamam da yere doğru patlamış zaten.
Nolur nolmaz temizle. Fana sıkışır, kasanın içinde bir şeyi çizer. Uğraşma.Hocam büyük parça kalmadı içinde. Küçükler zarar verir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.