"PC'nizin/Aygıtınızın onarılması gerek (0xc0000185)" hatası

Yanlışlık olmasın şunları teğet edelim.
Hangi işlemleri denediniz? Bu gösterilen, önerilen 4 adımı da denediniz mi?
Enter'a basınca tekrardan başlayıp bu ekranda mı takılı kaldınız ?
F8'e basınca siyah ekranda kalıyor dediniz, hiç bir tepki vermiyor mu ? Ne kadar süre beklediniz o siyah ekranda ?
Oyun oynarken oldu demişsiniz, ondan önce bir kurulum/kaldırma işlemi yaptınız mı ?
Cihaza fiziksel darbe vurdunuz mu?

Normalde ya da genellikle F8 işe yarardı en azından ama şimdi o bile yoksa durum vahim kanımca.

Enter a basınca yine bu ekrana geliyor. F8 e basınca seçenekler çıktı bende güvenli modda başlat dedim . Sonra başlangıç logosu geldi sonrasiyah bir ekran da 1 saat bekledim. Herhangi bir yükleme ya da kaldırma yapmadım. Herhangi bir müdahalede de bulunmadım.
F1i de denedim bütün seçenekleri denedim hiçbir şey olmadı. Buraya attı hep

Son düzenleme:
Bilgisayarı kapatın, tekrar açın F2'e basın oralarda ki sekmeler de "Diagnostic Tools" Yazan bir ayar var ise seçin.
Olmaz ise Casper da Boot Menüsü nerede bir fikrim yok, F12 tuşuna basıp Boot menü e girecek mi bir bakın girerse orada "Diagnostic Tools" u aramaya çalışın.

Diagnotic splash i mi diyorsun ne işe yarıyor
Ona bastım siyah ekranda kaldı şu an

Son düzenleme:
Umarım Diskiniz zarar görmemiştir. Tam bir şey söylemek zor ama diskiniz zarar görmüş de olabilir. Splash demedim, Tool olacak. Demek ki yok. Akşama kadar bekleyin, yardım eden ya da başka fikri olan yoksa bir servise götürün derim.

Casper, pişmanlıktır.

Öncelikle eğer mümkünse bilgisayarın alt kapağını açıp HDD'yi yuvasına tam oturmuş mu kontrol edin. Sorun yok ise bir kurtarma medyası oluşturmanız gerekiyor. USB olur CD-DVD olur fark etmez bunlarla kurtarmayı denemelisiniz. İşlem başarısız olursa temiz kurulum yapmayı deneyin. Temiz kurulumda da sıkıntı olursa HDD'yi başka bir bilgisayara bağlayıp düzgün çalışıyor mu kontrol edin. Çalışıyorsa HDD'yi sıfırlayıp tekrar temiz kurulum aşamasına dönün. Bunların hiçbiri işe yaramıyorsa yetkili teknik servis ile iletişime geçin. Disk bozulmuş olabilir.

Öncelikle iyi forumlar aynı sorun ile karşı karşıyayım birkere format atım düzeldi ancak 1 hafta sonra bu hata kodu ile karşılaştım 0xc0000185 ve format atamıyorum hangi donanımda sorun olduğunu bulabildinizmi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı