Merhaba arkadaşlar, geçen sene Kasım ayında ilk motorum olarak 2023 model PCX aldım. 3000 km bakımına kadar motorumun gidişi gayet iyiydi. Tur camı vardı motorumda, orijinal camını taktım fakat bakımdan sonra motorumun gidişi bayağı bir değişti. Önceden 90-100 arası motoru zorlamadan rahat bir şekilde gidiyordum, top speed olarak 120 görmüştüm (bu sırada motorda tur camı ve çanta vardı). Motorumu hor kullanmıyorum; motor soğukken yola çıkmam, temizlerim, lastiklerine dikkat ederim, aynı yerden yakıt alırım. Fakat bakımda ne yaptılarsa, motora önceden gördüğüm hızları çantayı ve camı sökmeme rağmen asla göremiyorum. Sürekli en sağ şeritten 70'le gitmeye başladım. Sebebini anlamadım. Aynı durumu yaşayan var mı? Ne yapabilirim, bilen abilerime sormak istedim.
@Marcolomboss hocam, motor almadan önce konu açmıştım, bana çok yardımcı olmuştunuz. Tekrardan teşekkür ederim, hatırladığım kadarıyla motosiklet tamircisiydiniz, sizi de hatırlayınca sormak istedim.
@Marcolomboss hocam, motor almadan önce konu açmıştım, bana çok yardımcı olmuştunuz. Tekrardan teşekkür ederim, hatırladığım kadarıyla motosiklet tamircisiydiniz, sizi de hatırlayınca sormak istedim.
Son düzenleyen: Moderatör: