BıraktıGitti
Centipat
Kendi alıcısı bile fark ediyor, FIFA'da falan.Nedense hiç hoşuma gitmedi ısınamadım o gamepade
İyi bir bt cihazıdamı sorunu çözmez lagsız gecikmesiz oynatmaz?
Kendi alıcısı bile fark ediyor, FIFA'da falan.Nedense hiç hoşuma gitmedi ısınamadım o gamepade
İyi bir bt cihazıdamı sorunu çözmez lagsız gecikmesiz oynatmaz?
Kablolu bağlantı yapılıyor değil mi? X Box Gamepadde.Kendi alıcısı bile fark ediyor, FIFA'da falan.
İlla Dongle alacağım diyorsan linki aşağıda. 20₺ civarı bir şey alayım dersen seni üzer. Ugreen USB Bluetooth Adaptör - Beyaz Fiyatı - Taksit SeçenekleriÖneriniz varmı bondle konusunda?
kablosuz oynamak istiyorum ben yatağıma uzanıp mümkün değilmi bu? Problemsiz.
Keşke konuda yazanları okusaydınız, 2 sayfa ne konuşmuşuz...İlla Dongle alacağım diyorsan linki aşağıda. 20₺ civarı bir şey alayım dersen seni üzer. Ugreen USB Bluetooth Adaptör - Beyaz Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Kopma olmaz. Tek alıcı ile 8’e kadar gamepad kullanılabilir. Sadece lag. O da kablosuz diye.Microsoftun adaptörünü alsam dahi kopma yaşarmıyım?
Yani zaman zaman gecikmemi yaşarım?Kopma olmaz. Tek alıcı ile 8’e kadar gamepad kullanılabilir. Sadece lag. O da kablosuz diye.
Yani zaman zaman gecikmemi yaşarım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.