PC'ye çay döküldü

Limiasismail

Decapat
Daha fazla  
PC'ye arka kapağına alttan temas aldı nem gibi çok fazla temas etmedi sadece bezle silinmiş gibi ıslaklık vardı hemen sildim iyice kuruladım 5 dakika kadar fanları Full'de çalıştırdım. Sizce bir sorun olur mu?

Evet.

Temas etmedi fan gibi yerlere sadece silinmiş gibiydi su an kullanmaktayım sorun yok gibi.

Sabit maalesef.

Umarım bir şey olmaz.

Sıvının kuruması problem değil fakat şeker kurursa tabaka oluşturur ve fanların dönmesinden sıcaklığa kadar her şeyi etkiler hatta bozabilir.

Bir süre çalıştırma, bir de önemli husus çay şekerli mi?
evet.

temas etmedi fan gibi yerlere sadece silinmiş gibiydi su an kullanmaktayım sorun yok gibi

Çay şekersiz ise normal su gibi de düşünebiliriz. Ama çok sıcak ise sıkıntı çıkarabilir. Öncelikle tamamen kapatın batarya sabit değil ise çıkarın ve içini söküp parçaları çok zorlamadan bir bakın derim.
sabit malesef

Umarım bişey olmaz.
Tuşlar yapış yapış olur, plastik dayanımı azalır, fanda biriken ve yapışan tozlar ses çıkartır ve soğutmayı berbat eder., anakart yapış yapış olur, batarya bozulabilir.

Hocam şekerli ise iş çok zor. İçini temizleyip önemli parçalar da dahil her yeri temizlenmeli çünkü kurursa temizlenmesi zor ve aletin bozulması çok muhtemel.

Kırmızı alan bezle silinmiş gibi ıslağımsıydı. Sarı alana gelmedi sol alttan geldi. 1 saniye içinde kaldırmıştım.

1694889774664.png

Tuşlar yapış yapış olur, plastik dayanımı azalır, fanda biriken ve yapışan tozlar ses çıkartır ve soğutmayı berbat eder. Anakart yapış yapış olur, batarya bozulabilir.

Yok o büyüklükte değil. Hiçbir sorun yok.

Kırmızı alan bezle silinmiş gibi ıslağımsıydı sarı alana gelmedi sol alttan geldi 1 saniye içinde kaldırmıştımEki Görüntüle 1946312

Yok o büyüklükte değil hiçbir sorun yok.

Çok dökülmediyse problem olmayabilir. Deliklere girmediğinden emin iseniz kapalı şekilde tutun nemli kalmasın hiçbir yeri. Kısa devre yaparsa daha kötü olabilir sabah açın aleti.

Kırmızı alan bezle silinmiş gibi ıslağımsıydı sarı alana gelmedi sol alttan geldi 1 saniye içinde kaldırmıştımEki Görüntüle 1946312

Yok o büyüklükte değil hiçbir sorun yok.

Ayrıca evet kasadan da sıvı teması olabilir dökülme seviyesine bağlı.

Çok dökülmediyse problem olmayabilir. Deliklere girmediğinden emin iseniz kapalı şekilde tutun nemli kalmasın hiçbir yeri. Kısa devre yaparsa daha kötü olabilir sabah açın aleti.
Nitrolarda kasa ıslandıysa höpörlör çıkışından sıvı girişi çok kolay.

Dökülme seviyesine bağlı hocam. Dediğim gibi eğer sadece damla olacak gibi döküldüyse sorun yok ama daha fazlaysa kasa sıvı geçirir.
Arkadaş dediğne göre baya dökmüş. Damla olsa kasanın büyük bir kısmı ıslanmazdı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı