PC'ye format atsam kasmalar düzelir mi?

Kemikli_terapi

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
işlemci: i5 3470
Ekran kartı: 1650
Ram: 16 gb
Çoğu oyuda problem yaşamasam da sistem gereksinimi düşük olmasına rağmen drop yiyorum. Hadi işlemcim kötü diye bu oluyor diyelim ama Opera, YouTube gibi yerlerde dolaşırken de bu kasma mevcut. Arkadaşım Türkçe yamalardan virüs bulaşmış olabileceğini söylüyor ama size de sormak istedim. Format atmak sorunlarımı çözer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle sistem özelliklerini yazar mısın? Şu an bir şey söylemek çok zor. Virüs olabilir, evet ama bu kesin virüs olduğu anlamına gelmez. Aklına çok takıldıysa Malwarebytes veya Kaspersky aracılığıyla bilgisayarını tarat.

Eğer uzun süre PC'yi kullanmış iseniz ve azımsanmayacak kadar çok program vs varsa kasma azalır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çoğu oyuda problem yaşamasam da sistem gereksinimi düşük olmasına rağmen drop yiyorum. Hadi işlemcim kötü diye bu oluyor diyelim ama Opera, YouTube gibi yerlerde dolaşırken de bu kasma mevcut. Arkadaşım Türkçe yamalardan virüs bulaşmış olabileceğini söylüyor ama size de sormak istedim. Format atmak sorunlarımı çözer mi?

Hocam eğer siz kötü kullandınız ve boş dosyalar varsa evet fakat sisteminiz düşük ise çok bir faydası olmaz

O nasıl oluyor hocam? Ben 3 yıldır formatsız kullanıyorum neredeyse. Herhangi bir kasma yok. Virüs bulaştırırsanız dediğiniz olur.
sistemi çok da iyi olmadığı için demiştim, bazı ağır programlar vs yüklediyse kasabilir diye

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı