PC'ye Harici HardDisk Takarsam Oyunlar Daha Hızlı Olur Mu?

Bu karara nereden vardınız? Her türlü nedenden kasıyor olabilir.


Ekran kartının performansı oyundaki fps yi belirler iyi yada kötü öte yandan işlemci kötü ise yani yeterli değilse ( ekran kartına ) darboğaz denilen olay meydana gelir ve ekran kartı asıl performansına gelemez. Bir oyun pc si toplanırken ekran kartı işlemciden önce gelir

Zaten arkadaşında dediği gibi oyunlarda kasıyor 5-10 fps alıyorum. Sorun ekran kartında yada işlemcide işlemci darboğaz yapıyor olabilir.
 
Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama kusura bakmayın. Ne kadar cahilmişim :) HDD ayrı alsam kasmaz mı demişim Allahım ya Rabbim ne cahıllık bu :) Aradan neredeyse 1 sene geçti ve bu konularda azimle araştırıp baya bi bilgi edindim. Hele ben intel onboard ekran kartında oynuyormuşum haberim yok :) Neyse ki onu çözdüm :D Ayrıca sistemim (Sistem Denirse) :) :
GT525M 1GB
i5-2450M 2.5Ghz - 2.5Ghz
4GB RAM

Dandik bi laptop işte, şimdi yeni bi sistem toplicam iyi bilgisi olan, hatam varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim. Konu: https://www.technopat.net/sosyal/konu/İlk-defa-sistem-toplayacağım-sizce-bunlar-uygun-mudur.188419/
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı