Pc'ye Mac OS X kurma yardım...

Diyez

Hectopat
Katılım
3 Haziran 2014
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle herkese merhabalar.. Formunuz gerçekten çok başarılı.. Yeni üyelerden biriyim ben de, konuyu açmamın sebebi Pc'ye Mac OS X kurma fikrinin aklıma düşmesi ve biraz araştırma yaparak değerli yönetici Recep Baltaş'ın hazırlamış olduğu Youtube kanalındaki Pc'ye Mac OS X kurma videosunu dikkatlice izledim.. Gerekli proğramları ve OSX86'yı indirdim, Recep hocam elimizdeki pc'nin gereken donanımsal parçalarını forumda yazmamızı istemişti sorunsuz bir MAC kurmak için.. Şimdi sayın Recep Hocam elimde olanları yazıyorum umarım kurulabilir;

Elimdeki Pc;

  • İntel core 2 duo işlemci
  • Gigabyte H81M-S1 Anakart
  • Kingston 4 Gb DDR3 Ram
  • 320 GB HDD
  • Asus Gt630 2GB Ekran Kartı

Recep Hocam sistem bu. Sizce uyum da sıkıntı olur mu.? Sistemi şuan toplama aşamasındayım.. Elimde vestel bir pc var, donanımsal değişiklik yapıcam ve seçtiğim donanımlar bunlar.. Sizin önerilerinize de açığım.. Sorunsuzca Mac OS X kurup kullanmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba @Diyez ,

Core 2 Duo işlemciye H81M-S1 anakart uymaz. Burada bir sorun var. Bunun dışında sistemde sorun yok ama ekran kartı almaya gerek bile yok aslında. HD 3000 veya HD 4000 grafik yongalı bir işlemci Mac OS X ile uyumlu olacaktır.
 
Çok teşekkürler cevabınız için, Peki core 2 duo işlemciye uyan ve sorunsuz Mac OS X deneyimi için bu sistem nasıl sizce @Recep Baltaş Hocam..dediğiniz gibi ekran kartı almıyorum..

İntel Pentium Core 2 Duo İşlemci
Asus B75M-A Anakart
Kingston 4GB DDR3 Ram
32o GB HDD
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı