Çözüldü PC'ye sonradan TYPE-C eklemek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bıldırcın

Kilopat
1661627400433.png
Merhaba. Audient ID4 MK2 ses kartı alacağım. Kart orjinalinde TYPE-C'den güç alıyor. USB3.0 da kullanıyor ancak TYPE-C ile girersem daha fazla kulaklık volümü alacağım söylendi. PC'me TYPE-C girişi ekleyebilir miyim böyle birşey mümkün müdür?

Veyahut böyle extra beslemeli bir USB HUB işimi görür mü?

1.5 Amperi alabilirsem aygıtın 48V desteğinide sıkıntısız çalıştırabilirim. Çözüm önerilerinizi bekliyorum sevgili technopatlar.

https://www.amazon.com/gp/product/B...81db6eec4787a06a8a1376a217e511&language=en_US böyle birşey alsam type-c kullanabilir miyim bu mümkün müdür?

Çözüm
Merhaba ben infomusicshop'dan kerem. Cihazın içinden çıkan kablo Type-C to USB şeklinde çıkıyor. USB ile sıkıntısız PC'ye bağlayabilir ve kullanabilirsiniz. Bunun için Type-C girişine ihtiyacınız yok. USB 3.0'a sahip olursanız daha verimli kullanırsınız fakat 2.0 varsa da sıkıntı olmadan kullanırsınız.

Eksileyen arkadaşların kaliteli açıklamalarını beklemekteyim.
Merhaba ben infomusicshop'dan kerem. Cihazın içinden çıkan kablo Type-C to USB şeklinde çıkıyor. USB ile sıkıntısız PC'ye bağlayabilir ve kullanabilirsiniz. Bunun için Type-C girişine ihtiyacınız yok. USB 3.0'a sahip olursanız daha verimli kullanırsınız fakat 2.0 varsa da sıkıntı olmadan kullanırsınız.

Çözüm

Teşekkür ederim. cevaplarınız için. Kartın yanına DT990 250 ohm alınca biraz pinpiriklenme başladı :) Mesai saatleriniz dışındada peşinizi bırakmıyorum o yüzden :D :D

Teşekkür ederim. Cevaplarınız için. Kartın yanına DT990 250 ohm alınca biraz pinpiriklenme başladı :) mesai saatleriniz dışındada peşinizi bırakmıyorum o yüzden :D :D

250 ohm kullanmak için ID14 MK2 almış olmanız çok iyi olmuş. Çoğu ses kartı destekleyemediği için güzel bir seçim yapmışsınız. Hiçbir sorun yaşamazsınız. Bu tarz konularda sorun yaşarsanız mesai saatleri içerisinde hafta içi 10-19 arasında chat sistemimize, harici olarak sormak isterseniz burada beni etiketlemeniz yeterlidir.

250 ohm kullanmak için ID14 MK2 almış olmanız çok iyi olmuş. Çoğu ses kartı destekleyemediği için güzel bir seçim yapmışsınız. Hiçbir sorun yaşamazsınız. Bu tarz konularda sorun yaşarsanız mesai saatleri içerisinde hafta içi 10-19 arasında chat sistemimize, harici olarak sormak isterseniz burada beni etiketlemeniz yeterlidir.
Yok hayır ben ID4 modelini aldım ID14 birazcık tuzlu geldi :) O yüzde sordum çevirici olarak Type-C takmalı mıyım diye bilgisayara. Neredeyse hiç olumsuz yorum yok ve bütün müzik marketler analogdan dijitale dönüştürücülerin harika ve güçlü olduğundan bahsediyorlar.. Mikrofon preampıda cabası <3

Yok hayır ben ID4 modelini aldım ID14 birazcık tuzlu geldi :) o yüzde sordum çevirici olarak Type-C takmalı mıyım diye bilgisayara. Neredeyse hiç olumsuz yorum yok ve bütün müzik marketler analogdan dijitale dönüştürücülerin harika ve güçlü olduğundan bahsediyorlar. Mikrofon preampıda cabası <3

Yazım yanlışım olmuş ID4 demek istemiştim, içindeki çipler aynı zaten sadece çıkış sayıları birbirinden farklı preamp kaliteleri de aynıdır. Güle güle kullanın.

Teşekkür ederim. cevaplarınız için. Kartın yanına DT990 250 ohm alınca biraz pinpiriklenme başladı :) Mesai saatleriniz dışındada peşinizi bırakmıyorum o yüzden :D :D
Dostum merhaba ben de sanırım senin aldığın ses kartı ve kulaklığın aynısından alacağım ve benim de tip c girişim yok. UsbA ile bağlantı sağladığında kulaklığa verdiği ses yeterli oluyor mu nereye kadar ses açman gerekiyor bir de yaşadığın bir sorun hoşuna gitmeyen bir yanı var mı hem kulaklığın hem ses kartının

Dostum merhaba ben de sanırım senin aldığın ses kartı ve kulaklığın aynısından alacağım ve benim de tip c girişim yok. UsbA ile bağlantı sağladığında kulaklığa verdiği ses yeterli oluyor mu nereye kadar ses açman gerekiyor bir de yaşadığın bir sorun hoşuna gitmeyen bir yanı var mı hem kulaklığın hem ses kartının
kartı kullanabilirsin çok rahat. ancak ben type c ile bağlıyorum bazen kartı okumuyor çıkartıp takmam gerekiyor sebebini bilemedim usb deyken boyle bir sorunum yoktu. genel olarak güzel kart ama güncellemeleri yap alırsan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı