Ped ücretsiz olmalı mı?

Ücretsiz olarak her ay Türkiye'deki tüm kadınlara dağıtılması mümkün değil diye düşünüyorum. Yine de zorunlu bir ihtiyaç olduğu için vergi oranı düşürülebilir.

KDV vs kısılıp en uygun minimum fiyattan verilmesi daha mantıklı. Bir şey bedava olursa ne olacağını herkes biliyor bizim ülkede. O yüzden örnek 20 TL ise 5 TL'ye verilebilir. Kalan firma kar'ı ise devlet tarafından ödenebilir.

Traş köpüğüm ve jiletim ücretsiz olacaksa olur.

Feminizm, ataerkiliğin kadın versiyonudur, zaten hukuksal bi eşitlik varken insanların eşitlik diye zırlaması imtiyaz dilenmekten başka bir şey değildir, bu yüzden asla feminizmi doğru görmüyorum, zaten eşitlik diye sızlayanlar kadın cinayeti görünce delirip erkek cinayeti görünce iyi yapmış diyen tipler
Bundan daha iyi bir cevap yok.

Traş köpüğüm ve jiletim ücretsiz olacaksa olur.

Feminizm, ataerkiliğin kadın versiyonudur, zaten hukuksal bi eşitlik varken insanların eşitlik diye zırlaması imtiyaz dilenmekten başka bir şey değildir, bu yüzden asla feminizmi doğru görmüyorum, zaten eşitlik diye sızlayanlar kadın cinayeti görünce delirip erkek cinayeti görünce iyi yapmış diyen tipler
yani evet biz parayla alıyoruz karşılığında erkek cinsiyetine birşey sağlanmalı bu düşünülebilir

Bir kadın kendi ped masrafını kendisi karşılayamıyorsa devlet karşılar hocam zaten merak etmeyin onu.
Kanser tedavisi gibi şeyler çok masraflı şeyler, aynı kefeye koyamayız. Her cinsiyetin kendine özgü bakımları ve ihtiyaçları var. Bunları kişi kendisi karşilayabilir, karşılayamıyorsa karşılasın devlet zaten.

Hocam her ikisi de bir sağlık gerekliliği, madem bu pad işi masraflı, kanser hastaları da masraflı. Ben sürekli hasta olmuyorum ama hastaneden çıkmayanların parasıda benden kesiliyor. Hemde GSS'li olduğum için her ay yararlanmadığım hizmete zorla para ödüyorum. Erkeklerin kendine özgü bakımı ne var? Sen sakalını kesmesen bir sorun teşkil etmez ancak bir kadın için buna erişememek sokakta ciddi sorun teşkil eder. Azıcık empati kursanız keşke, umarım ileride bir kız çocuğu sahibi olursunda bunları tekrar kafanda tartarsın.

Hiçbir şey ücretsiz olmamalı. Bunlar vergiyle bizden zaten çıkıyor. Üstüne insanlar bedava olduğu için israf edecek bunu söylüyorum. Devletin durumu olsa bile asla destek vermiyorum bir şeyin bedava olmasına.

Bunların dışında olarakdan devlet bedava dağıttığı için bu alanda tekelleşir, bu kimsenin istemeyeceği bir şeydir eminim ki.

Hocam belirli bir sayı ile verirsin kimsede bir şeyi israf edemez, ha kotanın üstündeki miktar için gider parası ile alır. Kaldı ki tamamen bedava olması gibi bir zorunlulukta yok ancak fiyatları ucuzlatılabilir, hatta istenilse pek çok farklı temel ihtiyacın fiyatı ucuzlatılabilir. Tekelleşme işi boş muhabbet hocam, araba piyasası da ciddi bir teknolojik rekabet mi var?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı