Pedomap Projesi

Arthas Menethil

Megapat
Makaleler
7
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600X | Asrock AMD RX6700 Xt Challenger D | Gigabyte B550M D3SH | XPG D10 2x8 GB 3200 MHz | Kioxia Exceria 1TB | Toshiba 1TB 5200 RPM | Deepcool CC560 | COOLER MASTER MPE 750W +80 Bronze | Asus VP249QGR
Dünya üzerindeki pedofilileri gerçek zamanlı olarak harita üstünde gösteren bir proje. Hem de bir Türk firması tarafından geliştirilmiş. Bu konu hakkında düşünceleriniz neler?

Invictus A.Ş alanında gayet uzman kişilerin kurduğu ve çalıştığı bir firma. Siber güvenlik alanına yöneticileri çok güzel kaynaklar ve çalışmalar kazandırdı zamanında. Değerli insanların bulunduğu bir proje.

Twitter hesaplarından yapmış oldukları açıklamaya göre aynı zamanda polis teşkilatları ile de çalışma halindeler. Bu pisliklerin tespiti için gayet güzel bir proje olduğunu düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Helal olsun diyorum insan vücutlarındaki bu yaratıkların nerede ve kim oldukları en azından bazılarının da olsa bilinmesini canı gönülden kutluyorum.

VPN kullananları liste dışı bırakıyorlarmış yani bunlar kendi IP adresleri ile giren kişiler ek olarak isterlerse bu bilgileri kolluk kuvvetlerine (FBI, Polis vs.) paylaşabiliriz demişler.

Çalışma mantığını anlamadığım bir site. iknowwhatyoudownload.com adlı sitede benim ip adresimle torrentden oyun indirilmiş 15 Temmuz günü ama ben torrent kullanmıyorum. O torrenti indiren kişi izlerse benim ip adresim sitede çıkacak mı yani? Ayrıca izleyenleri bulabiliyorlar ise yükleyenleri bulamıyorlar mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı