Peet Ransomware virüsü

SupremeMaster

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Okuyan işsiz
Adını hiç duymadığım büyük ihtimal yeni bir virüs çeşidi exe dosyalarını dahi ele geçirmiş bir adet oyunu açmak üzereyken şahit oldum. Bunu bilgisayarımı kilitlenmeden kaldırmam mümkün mü? Dosyalarımı kaybetmeden?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağ olun, galiba öncelikle gerekli dosyalarımı yedekleyip ondan sonra temiz format yapacağım çünkü virüs güncel bir versiyon ve henüz şifre çözücüsü çıkmamış. Yine de yardımcı olmaya çalıştığınız için sağ olun. En azından AKK yok artık. İndiririz oyunları teker teker de. Notlar vs. ne olacak umarım yakında şifre çözücüsü çıkar diğer Ransomware'larda olduğu gibi.
Kaliteli bir antivirüs programı lazım.
Bitdefender Total Security
Kaspersky
ESET
Norton not 32 iyi iş görür.

Bilmediğin şeyleri araştır kardeşim.
Aynen bilmediğin şeyleri araştır, karşındaki yazdığın kişiyi de bir araştır. Sonradan çark edip en azından fidye zararlısı olduğunu söyleyebildin.

Aynen bilmediğin şeyleri araştır, karşındaki yazdığın kişiyi de bir araştır. Sonradan çark edip en azından fidye zararlısı olduğunu söyleyebildin.
Sonradan çark ettiğimi nereden çıkardın kardeşim. Encrypted yazdım sonrasında açıklamasını yaptım. Encrypted ne olduğunu biliyor musun sen? Türkçe açıklama olmadan anlamayan birini neden araştıracağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı