Pegasus çalışanlarının yaptığı saygısızlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yanıldığınız nokta ise kültür farkıdır. Mesela bugün sen birinin kutsalına saygısızlık edersen, başka biri senin değerlerine saygısızlık yapar. Günümüzde toplumumuz bunu sakinlikle karşılayacak durumda değil. En bariz örnek isterseniz Atatürk ve Adulhamit han taraftarlarına bakınız. Sen çıkar ben Abdulhamit'e hakaret etmek hakkımdır dersen. Seninle aynı bakış açısına sahip olmayan kişide Atatürk'e hakaret eder. Peki bu durumda kim kazanır? Yani kime faydası var? Ben objektif bakan biriyim. Taraftan ziyade haklı haksız ayırt ederim. Bu sorunlar günümüzde var mı? Tabii ki var. Bu kanunlar da zaten bu sebeple çıkarılıyor.

Kulaktan dolma bilgileri satmak yerine git biraz kitabını oku ve mezheplerini araştır. Kuranın hiçbir yerinde içkinin haram olduğu doğrudan geçmez

Kaçının yazar. Ki bu düşünebilen bir Müslüman için yapılmayacağı anlamı taşır. Nerede İslam provokasyonu yapılıyorsa seni orada görüyorum. Gerek yok böyle şeylere. Daha faydalı işlerle uğraş.

Kulaktan dolma bilgileri satmak yerine git biraz kitabını oku ve mezheplerini araştır. Kuranın hiç bir yerinde içkinin haram olduğu doğrudan geçmez.
"Maide﴾90﴿
Ey iman edenler! İçki, kumar, dikili taşlar, fal okları şeytan işi iğrenç şeylerden ibarettir. Bunlardan kaçının ki kurtuluşa eresiniz." Bu ayet kesin yasaklama içerir. Tevsirine bile bakmaya gerek yoktur. Burada kesin bir emir vardır.

Ön yargılı konuşuyorsunuz eminim ki farklı din ve inanışlara sizden daha fazla hassasiyet ve saygı gösteriyorumdur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…