Pegatron A25 laptop BIOS güncelleme

Forumda usb bootable yapmayı öğrenin sonra verdiğim rar içinde bulunan dosyaları usb belleğin içine atıp Biostan Usb Boot edin.
98 ekranı karşınıza geldiği
nde oraya "BIOS" yazıp enter'a basın işlem tamamlanana kadar bekleyip Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Bilgisayar açılmadan direk biosa girin ve optimal/optimize default yapıp, save and change/save&exit yapın.
Biosunuz güncellenmiş olacaktır.

Link
Edit new Link;
Bıos 209

Murat bey dediklerinizi aynen uyguladım. Fakat bilgisayar 98 ekranına geldiğinde BIOS yazdığımda yükleme yapmıyor. Acaba nerde yanlış yaptım.

@Murat5038 hocam böyle bir sorunla karşılaştım nedir acaba problem?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2018-01-05 at 23.11.53 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2018-01-05 at 23.11.53 (1).jpeg
    77,5 KB · Görüntüleme: 169
@Murat5038 hocam dediklerininiz de denedim fakat aynı değişen bişey olmadı kurulumu yapmadı.
DİR komutu verdim okuyor sürücüyü ama bir türlü başlatamadım.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2018-01-06 at 00.43.57.jpeg
    WhatsApp Image 2018-01-06 at 00.43.57.jpeg
    103,2 KB · Görüntüleme: 186
Murat hocam cahillik böyle birşey işte zor taraflari hallettim ufacık bir detay neler yaptı saatlerdir uğraşıyorum valla :LOL::LOL:
İlginiz yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Sizinde başınızı ağrıttım hallettim RAR dan çıkartım klasör şeklinde atmıştım USB ye :):)

Teşekkür ederim daha dikkatlı olurum bundan sonra. Ama daha kurcalamıycam en azından bu bilgisayar için celeron işlemci takılıydı bilgisayarda i5 e çevirdim onun için bios updade yapmak gerekti saolun yardımlarınız sayesinde halettim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı