Pegatron IPM41-D3 anakart Q9550 ve Xeon destekliyor mu?

FitzRoy

Kilopat
Bu anakarta Q9550 ve Xeon işlemci uyumlu mudur? Bütçem az olduğu için bunları almayı düşünüyorum.
Şu an işlemcim Dual Core E7600.

Adsız.png

Q9550 kullanabilirsiniz fakat Xeon için custom BIOS kurulması gerekiyor.

Anakartınız çokta iyi değil. Pegatron anakartlarda Xeon işlemciler verimli çalışmıyor, tavsiye etmem taktığına pişman olursunuz. Pegatron anakarta Xeon işlemi takıp verim alamayan çok kişi var. Q9550 takmak daha mantıklı olacaktır.

Anakartınız çokta iyi değil. Pegatron anakartlarda Xeon işlemciler verimli çalışmıyor, tavsiye etmem taktığına pişman olursunuz. Pegatron anakarta Xeon işlemi takıp verim alamayan çok kişi var. Q9550 takmak daha mantıklı olacaktır.
Çok haklı bende de "pegatron ipmip-h55-gen" vardı, işlemci iyi diye revize edeyim dedim boşa masraf yaptım.

bu q9550 yi alsam kaç w psu almam gerekiyo şimdi 250 watt psu
r7 240 2gb
4 gb ddr3

PSU var mı yoksa alacak mısınız? Minimum 350W alırsanız yeterli olacaktır. Ekran kartının tam modelini belirtiseniz kaç watt çektiğine bakabiliriz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı