Pegatron IPXSB-H61 Anakart Asus R7 265 Ekran Kartının Çalışmaması

valla size güveniyorum o zaman ve bilgisayarcıya gitmiyorum zaten bu gibi işlemlerde becerikliyimdir anlatılanı bire bir yaparım ekran kartım abimde şuan almaya gdiicem geldikten sonra başlicam

daha önce hiç güncellemedim bios hiç bi fikrim yok anlatılanları takip edeirm diye düşünüyordum ne yapacağım şuan hiç bilmiyorum:/
ben suan pin yerini değiştirdim ama güc dügmesine basstıgımda tepki vermiyor
Suan gercekten yardıma ihtiyacm var :/
onlıne olarak yardımcı olabilecek biri var mı acaba :/
Yeni kartı takmadan yapılacağını biliyorsundur umarım güncellemenin. Ek olarak güncel kartlarını destekleyecek diye birşey söylemiyoruz farkındaysan. 2206'yı denemeyin o zaman deneyimli değilseniz.

suan yardıma ihtiyacım var gerçekten :/

Son düzenleme:
daha önce ki verdiğiniz başlıkta fotoğrafla göstermişsiniz turuncu jumper ı bi tık sağa kaydırınca başlangıçta pc açılmıyor eski haline getirdiğim zaman pc açılıyor. diğer konuda ki ilerleyen sayfalarda da siyah jumper ı sola çekin demişsiniz henüz denemedim onu. ama başlamadan önce usb ye güncellemeyi attım fakat doğru mu attım emin değilim. usb ye nasıl atacağımı anlamadım sanırım bu konuda yardımcı olur musunuz
bu usb ye yapılacak işlemi bana teamwier ile falan yardımcı olabilir misiniz acaba ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı