Pegatron IPXSB-H61 Bios Güncellemesi Sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Umut Özdemir

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar @Murat5038 abimizin dediklerini yaptım fakat böyle oldu 2/3 dakika sürer demiş fakat hemen oldu videoda gördüğünüz üzere sizce güncellendimi yoksa olmadımı? Olmadıysa ne yapmam lazım?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yazılar geldi en son 20-15 dakika bekledim işretçi yanıp söndü hep. En son reset attım ve bilgisayar açılmıyor. Bi yazı geliyo yanındada done yazıyo sadece bitanesinde ok yazdı. Abi bilgisayarım iptal demi :(

Abi elim ayağım titriyor şuan ya. Durduk yere başımıza bir masraf daha çıktı iyimi. Ayda 92 lira ekran kartına vereceğiz, bir de anakart alacağım. Ben dedim ama abi önce 1'i kuralım diye. Ne olacak abi şimdi, bende insanım dedim bir yüzümüz gülsün rahat oyun oynayayım ama olmadı abi. Benim mesleğim bilgisayarcılık almasam olmayacak.

Ne edeceğim abi şimdi ben?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılar geldi en son 20-15 dakika bekledim işretçi yanıp söndü hep. En son reset attım ve bilgisayar açılmıyor. Bi yazı geliyo yanındada done yazıyo sadece bitanesinde ok yazdı. Abi bilgisayarım iptal demi
Resim paylaşmadan hata var mı yok mu anlayamam. Dediklerine bakılırsa güncellenmiş.
Abi elim ayağım titriyor şuan ya. Durduk yere başımıza bir masraf daha çıktı iyimi.
Yapacak birşey yok bios'u paylaşan biz değiliz. Denemek istediniz bende nasıl yapılacağını yazdım.

Abi adam uyarmış zaten sıraya göre yapmazsanız anakart çöp olur diye.

Yukarıda dediklerimi okuyun. Adamın ne yazdığı beni ilgilendirmiyor. Firmware güncellemedin diye anakart çöp olmaz. Bios yanlış sende yüklemek istedin. Olan bu. Bir bilgisayarcıya gidip en başta verdiğim bios'u rom'a güncellemesini iste. Adamın dediğini yapsaydın anakartı komple değiştirmek zorunda kalacaktın haberin yok. Bilmediğin işlere karışma bundan sonra.

Abi hayırlısı bu olacak sanırsam. Ufak bir sorum daha olacak, bu pc'de windows orjinal. Yeni anakartta da orjinal olacak mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
OEM lisans. Ürün anahtarım var.

Bu arada pc deki dosyalarımı kurtarırım değilmiwindows.old a atar kendisi heralde?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı