Efekan İncepehlivan
Hectopat
Daha fazla
Teşekkürler@Efekan İncepehlivan Raporu kontrol ettim ve konu başında paylaştığım ile uyumlusunuz konuyu başlatan ile aynı anakart ve BIOS'lara sahipsiniz. Onu uygulayabilirsin. Biraz daha günceli var ancak ilk olarak bu konudakini yapın sonra bunu denersiniz isterseniz;
Pegatron IPXSB-H61 2206 BIOS Güncelleme
Bu arada verdiğim BIOS dosyalarını, bilgileri kaynak belirtmeden paylaşanlar var. Kaynak belirtmeden paylaşanlara hakkımı helal etmiyorum haberiniz olsun. Kendiniz bulmuş gibi emek vermeden hazır bilgiyi paylaşmak bilgi değildir.
Sizi mi dert aldı da zorunuza gidiyor? Yada asalaklara olan sevecenliğinizden dolayı mı bu sözleriniz?Bir de kaynak belirtmeden paylaşanlara hakkını helal etmiyormuş bak hele bak.
Senin ağzından uyar dermiş gibi? Konuya kendim dahil edip? Buyur kendi mesajın:Hayaller kurup ekran kartını konuya kendiniz dahil edip sonra benim ağzımdan uyar dermiş gibi yazılar yazmanız da acizliğinizi göstermektedir.
Bu senin görüşün. Biz BIOS güncellemesini güncel ve sağlıklı kullanmak için yaptırıyoruz.Ekran kartını sonradan dahil ediyorsun diyorsun ya hani, bu ana karta BIOS güncellemesi yapmaya çalışanların tek amacı yeni takacağı ekran kartını çalıştırmak. Başka bir getirisi yok çünkü. Aslında BIOS güncellemesi bu ana kart üzerinde o işe de yaramıyor ama bazıları bir umutla deniyor.
Hala zoruna gittiğini kabul edemiyorsunZoruma giden şey bizim insanımızdan saf olan kesimin konuyla alakalı bilgisiz birileri tarafından (seni kastediyorum) isteyerek veya istemsizce yanlış yönlendirilmesi.
Senin ne dediğin beni ilgilendirmiyor çünkü saçmalayanlara teknik bilgi paylaşmam.Ben sana önceki mesajımda da söyledim, tek bir kişi bile yok bu ana kartın doğru düzgün BIOS'unu güncelleyebilen, güncellese bile yeni donanımını çalıştırabilen. Eline alıp denemediğin ana kart hakkında konuşup duruyorsun teorik bilginle. İki defa söyledim hala anlamıyorsun, bunun gibi adı sanı bilinmedik eski ana kartlarla ilgili pek tecrüben yok.
Yine senin düşüncen. Diğerleri farklı düşünüyor.Kaynak belirtmeden paylaşanlara hakkını helal etmediğini söyleyerek kendini küçük düşürmüşsün.
Yazılanı iyi okumadığın yine belli ediyor kendiniSenin ağzından uyar dermiş gibi? Konuya kendim dahil edip? Buyur kendi mesajın:
Adamın yazdığını dahi okuyamıyorsan sana daha ne anlatayım. Anlamıyorsun.Şu da örnek:
Gözlerin gerçekten kör heralde verdiğin resimler hep beni haklı çıkarıyor ama farkında değilsin.Senin bir dediğinle başka dediğin tutmuyor o sıkıntı. İkinci resimdeki mesaja o ana kart o ekran kartını çalıştırmaz yazmışsın, daha güncel mesajda ben aynısını söylediğimde yanlış demişsin.
Bıos dosyan:
IPXSB-H61-PEGA-2202-4M.rar — Yandex.Disk
IPXSB-H61-PEGA-2202-4M.rar - Google Drive
Bıos sürümü: 2202
____
Ekran kartın temizlenip macun yenilemesi yapılması lazım.
Bilgisayarda virüs var Malwarebyte ile tara ve temizle.
Firmware güncel değil güncelle:
GH24NS90_IN01-02(ew).zip — RGhost — Dosya paylaşımı
____
Sürücülerin:
Realtek
SID:1669843 olanı yükle.
Realtek
64bits Vista, Windows7, Windows8, Windows8.1 Driver only (Executable file) olanı yükle.
Chipset sürücün:
Link
AMD sürücülerini denetim masasından kaldır(AMD ne varsa) DDU ile de AMD sürücülerini kaldır.
Sonra bunu yükle:
Download Not Complete
(IDM ile indir)
Bir önceki sayfayı okursanız görebilirsiniz.BIOS Sürümü 2206'yı yükleyebilir misiniz ? Paylaşılan dosya 2202 cünkü.
Bir önceki sayfayı okursanız görebilirsiniz.
Murat'ın o ana kart ile ilgili tecrübesi yok. O ana kartın BIOS'unu güncellemek sana bir şey kazandırmayacak. Eğer yeni ekran kartı için uğraşıyorsan yeni ana kart almak zorundasın. Çünkü o ana kart PCI-E 3.0 ekran kartlarında sorun çıkarıyor, açılmıyor sistem.Hayır Bir Önceki verilen sayfadakı bios da da 2206 yazıyor ama bios güncelleyince 2202 oluyor.
Güncelleme işlemini videolu olarak atmıştım.
Verilen dosyalar 2202 bios'a ait
IPXSB-H61 2206.rar
verdiğiniz indirme bağlantısı budur
Bir önceki sayfayı zaten okudum.
Siz mümkünse 2206 biosu arşivinizde varsa paylaşabilirseniz sevinirim.
Saygılarımla