Pegatron IPXSB-H61 Sistem için ekran kartı tavsiyesi

Yanıt alıp sorunu çözebildiyseniz ayrıntılı bilgilendirmenizi bekliyorum belki benimde işime yarar. @chinekop
Güncellemeden açılmıyordu, eski casper yazısı kalıyordu. Casper servisine götürdüm, 5 gün kaldı yapamadılar, 2206 sürümünü denemişler yine açmamış, başka bir casper servisine götürdüm dün, o da hala yapmamış; bakacağım birazdan dedi. Servisler gerçekten çok yavaş çalışıyorlar, kimse para kazanmak istemiyor sanırım. Şu anki servis de casperin son bios güncellemesini atacağım, buradakini söyledim; atamam dedi, uymaz dedi. Israr etsem de faydası olmadı, bakalım gün içi belli olacak.

Yanıt alıp sorunu çözebildiyseniz ayrıntılı bilgilendirmenizi bekliyorum belki benimde işime yarar. @chinekop
Elimdeki GTX 1060ı atılan hiçbir bios güncellemesi kabul etmedi. Gittim MSI'ın H61 işlemcisini aldım (180 TL) ve eskisini attım. 180 Tl için bu kadar uğraşmış zaman kaybetmişim ona çok üzüldüm gerçekten :) Size de önerim bu yönde olacaktır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı