Pegatron IPXSB-H61 Sistem Yükseltme

Merhabalar,
Bende de aynı model bir pc var. Benzer bir soru soracaktım. Güç kaynağını ve grafik kartını değiştirsem 2k çözünürlük alıp alamayacağımı araştırıyorum. Anakarttaki slot galiba PCIe X16. Bu anakarta uygun bir grafik kartı ile 2k görüntü alabilir miyim? Daha önce bir mağazada pc'nin özelliklerini verdiğimde RX 560'ın bilgisayarıma uyacağını söylemişlerdi. Belki ileride yapabilirim ama şimdi pc toplamak istemiyorum, yükseltme ile idare edebilir miyim? PC'de oyun da oynamıyorum. Kasanın güç kaynağı için müsait olduğunu düşünüyorum. Yıllardır bilgisayar ve bileşenlerine bakmıyordum, resmen tarih öncesinde kalmışım.
Teşekkürler.

Bu soruya bende cevap arıyorum yardımcı olabilecek olan varsa çok makbule geçer.

Malum anakarttan kurtuldum. Asboard H61 aldım uyum sorunu yok. Performasını daha denemedim ama elinde bu belalı anakarttan olanlara önerim o karttan kurtulsunlar. 318 liraya aldım sıfır Asboard anakartı. 350w psu vardı, Gtx 1050 Ti aldım 650 Tl ye. İkinci el garantisi devam eden ürün. Bir de 120 gb ssd aldım mis gibi oldu. Tamirciye verdiğim para ile birlikte 1200 tl tuttu.

Malum anakarttan kurtuldum. Asboard H61 aldım uyum sorunu yok. Performasını daha denemedim ama elinde bu belalı anakarttan olanlara önerim o karttan kurtulsunlar. 318 liraya aldım sıfır Asboard anakartı. 350w psu vardı, Gtx 1050 Ti aldım 650 Tl ye. İkinci el garantisi devam eden ürün. Bir de 120 gb ssd aldım mis gibi oldu. Tamirciye verdiğim para ile birlikte 1200 tl tuttu.
Bir süredir oturamıyorum bilgisayarın başına. Geç cevap için kusura bakmayın. Teşekkürler. Böyle bir seçeneğin olması rahatlattı açıkcası.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı