Pegatron IPXSB-H61 sisteme yükseltme tavsiyesi

Pegatron IPXSB-H61 anakartı vidyodaki gibi güncelledim. Ddr3 1600 mhz 8x2 taktım 1600 mhzde çalışıyor. Ekran kartı Rx6500 xt pcı express 4.0 aldım pcı express 3.0 da çalışıyor. Yani kısaca işlemciniz 1600 mhz ram ve pcı express 3.0 destekliyorsa anakartlık sorun kalmıyor.İşlemci İ5-3450

1676838226942.png
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öncelikle Güç Kaynağınızı belirtin. Anakartınız 2 ve 3. nesil Intel işlemcileri destekliyor. Size tavsiyem işlemci olarak i5 3470 veya 3570, ardından elinizdeki ile uyumlu bir RAM. Ekran Kartı olarak da bütçenize göre GTX 1050Ti veya RX 470 modeline kadar takabilirsiniz. Tabi en önemlisi Güç Kaynağınızı belirtmeniz :)
Rx 570 de takilabilir.

Arkadaşlar konuya açıklık getireyim şu anda bu sistemin en yüksek halini yapmış gibiyim 8 GB 1333 MHz RAM i5 3340 500GB SSD AMD Radeon RX 560 4 GB ekran kartı 500GB SSD şu anda bu sistemde GTA V Valorant CS:GO PUBG Fortnite gibi oyunları oynaya biliyorum.

Merhaba arkadaşlar,

+ Anakart: Pegatron IPXSB-H61 32 GB RAM destekliyor ve 2 slotlu.

+ Işlemci: Intel(R) Pentium(R)

+ Ekran kartı: Atı Radeon HD 6350.

+ RAM: 4 GB bellek.

* Gördüğünüz gibi işlemcim pek de iyi değil bu anakarta göre öncelik olarak;

-RAM'i mi yükseltmeliyim?

- Ekran kartını mı yenilemeliyim? (yenilemeliysem uygun fiyata en çok yakışacak ekran kartı hangisi?)

-Işlemciyi mi yenilemeliyim? (işlemciyi yenilemeliysem en uygun fiyata en çok yarar sağlayacak işlemci hangisi?)

Lütfen konu hakkında fazla bilgiye sahip değilseniz yorum yapmayın.

Teşekkür ederim: ) <3.
En fazla 16 GB destekliyor ve 1333 MHz o da 2 RAM'in toplamı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı