Pegatron IPXSB-H61 Sisteme Ekran Kartı Takınca Görüntü Gelir mi?

Alpay Bozel

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Pegatron IPXSB-H61 anakartım var, daha önce araştırdım bazıları ekran kartını takınca görüntü gelmiyor falan demiş, ben de bundan korkuyorum. Ne yapmalıyım sizce?

Montaj hatası yapılmış olabilir. Veya anakart kontrolcüsünün desteklemediği bir kart da olabilir. Ben LGA 775 E2140 sisteme GTX1060 6GB takmayı denemiştim Görüntü gelmedi. Buna benzer bir durum olabilir. Bilgisayarınızın teknik özelliklerini AIDA64 programından ekran görüntüsü alarak paylaşırsanız yardımcı olabiliriz. Ayrıca kasanızın yan kapağını sökerek güç kaynağınızın üstündeki etiketin fotoğrafını çekip paylaşabilir misiniz? Güç kaynağınızı değiştirmeniz de gerekebilir.

Ben size şöyle atıyım,atmam gereken başka birşey varsa söyleyin lütfen dediğiniz programdan neyi nasıl atıyım bilemedim.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.Bu arada güç kaynağını fotosunu atamadım bir türlü atılmıyor ama üstünde 250w falan yazıyor

Dosya Ekleri

• DxDiag.txt
    22,4 KB · Görüntüleme: 222

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…