Pegatron IPXSB-H61 USB Port Çalışmama Sorunu

risora

Hectopat
Kasaya fan monte etmiştim. Onu anakarta bağlamak için o girişlerden arıyordum.(3 Pinli deniyordu herhalde). 2 yer doluydu birinde sys fan1 yazıyordu diğeride cpu fan dı. Bide 3 tane boş yer vardı ama üstünde koruyucu gibi şeyler vardı. 2 sinin altında flashoverride yazıyordu. Fanı hepsine teker teker takarak bilgisayarı açtım. Flash override larda bilgisayar açıldı ama fan çalışmadı. Altında hiçbirşey yazmayan yere takıp çalıştırdığımda açılmadı. Işıkları yandı 1-2 sn sonra kapandı sonra yine açıldı 1-2 sn sonra yine kapandı ve hep aynı. Bende kapattım bilgisayarı söktüm fanı . Ertesi gün kabloları takıp pc yi açtığımda usblerin hiçbiri çalışmıyordu. Arkadaki 6 tane ve öndeki 3 tane hiçbiri çalışmıyordu. Bilgisayarı açtığımda normalde Casper yazısından sonra windows yükleniyor demesi gerekir ama sadece siyah ekran çıkıyor öyle kalıyor. Bazı yerlerde anakart driver yüklemek erekir yazmışlar. Ama klavye falan hiçbirşey çalışmıyor yardım edin lütfen..

Anakart: Pegatron IPXSB-H61
GPU: GTX760 OC
PSU:Corsair VS 550
CPU: i7 3770
Ram: 8GB

Eğer anakart pertse maks. 250 tl ye kadar önerilerinizi bekliyorum..

Teşekkürler şimdiden..

Yardım edecek yok mu??

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı