BKDurak Hectopat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 970 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #1 Merhaba, kötü bir umit bisikletim var. Çift maşalı ve v frenli. Ailem 3-4 tane bisiklet varken (hepsi kötü) yenisini almak istemiyor. Sizce bunların bakımını yapsam ve modifiye etsem iyi bir hale gelir mi?
Merhaba, kötü bir umit bisikletim var. Çift maşalı ve v frenli. Ailem 3-4 tane bisiklet varken (hepsi kötü) yenisini almak istemiyor. Sizce bunların bakımını yapsam ve modifiye etsem iyi bir hale gelir mi?
KS KS BKDurak Hectopat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 970 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #11 atogrimers dedi: Bisikletin fotoğrafını atar mısınız? Bakımını görmek için soruyorum, temiz ise kullanılır hala. Genişletmek için tıkla... Yarın atabilirim bisikelt sağlam yakın zamanda bazı sorunlar çıktı ama bakımla alakalı onalrı düzeltince hala sağlam. Artı 0 Eksi
atogrimers dedi: Bisikletin fotoğrafını atar mısınız? Bakımını görmek için soruyorum, temiz ise kullanılır hala. Genişletmek için tıkla... Yarın atabilirim bisikelt sağlam yakın zamanda bazı sorunlar çıktı ama bakımla alakalı onalrı düzeltince hala sağlam.