Pelteklik video çekmeye engel mi?

Hayırlı sosyaller. Benim YouTube kanalım var. Kanalımda FPS arttırma tarzından videolar çekiyorum ancak 4 tane videom vardı ve çektiğim sırada mikrofonum yoktu. Şu an mikrofonlu kulaklık aldım ancak sesli video çekmeye çekiniyorum. Dilimde pelteklik var. R harfini söyleyemiyorum. Ya insanlar dalga geçerse? Ya bir yerde yanlış bir şey söyleyip videoyu bozarsam? Psikolojik olarak baskı altında kalıyorum. Bir tavsiye verir misiniz?

Yorumlara aldırış etmeden sevdiğim işi yaparım diyorsan başlamalısın bence insanların ne söylediğini kendine dert etmemeye çalış, görmezden gel.

Hayırlı Sosyaller. Benim YouTube kanalım var. Kanalımda FPS arttırma tarzından videolar çekiyorum ancak 4 tane videom vardı ve çektiğim sırada mikrofonum yoktu. Şu an mikrofonlu kulaklık aldım ancak sesli video çekmeye çekiniyorum. Dilimde pelteklik var. R harfini söyleyemiyorum. Ya insanlar dalga geçerse? Ya bir yerde yanlış bir şey söyleyip videoyu bozarsam? Psikolojik olarak baskı altında kalıyorum. Bir tavsiye verir misiniz?
İllada dalga geçenler olucaktır, ama sen fazla kafana takma videoyu bozarsan youtubeye yüklemeden önce yeniden çekme şansın var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı