Pembe ve mor setupa uygun 700 TL civarinda mouse tavsiyesi

Bütçe
700
Daha bilindik bir marka olması dışında sadece 1000 Hz olmaları aynı onun dışında attığım mouse teknik özellikleri konusunda biraz daha iyi.
Şuanki fiyatı 560 galiba biraz daha düşük olması mousepad alıcağım için iyi olur sizce dediğim tarz için uygun olur mu?

İstersen bu markaya da bakabilirsin pembe rengi bulunmakta ayrıca özellikleri attığım diğer mouselerden daha iyi ama bütçeni biraz geçiyor.

Şu anki fiyatı 560 galiba biraz daha düşük olması mouse pad alacağım için iyi olur sizce dediğim tarz için uygun olur mu?

Tavsiye ettiğim bir mouse değil ama eğer bütçe sıkıntınız varsa idare eder bir mouse alınabilir hikayeleri oyunları oynatır problem olmaz.

İstersen bu markaya da bakabilirsin pembe rengi bulunmakta ayrıca özellikleri attığım diğer mouselerden daha iyi ama bütçeni biraz geçiyor.

Tavsiye ettiğim bir mouse değil ama eğer bütçe sıkıntınız varsa idare eder bir mouse alınabilir hikayeleri oyunları oynatır problem olmaz.

Evet maalesef şu anlık bütçe sıkıntım var elimde Lenovo Legion M300s var ama setup a uysum diye almayi planlıyorum mouse bu G203 aklimsaydi ama bazi insanlar çok kotuluyor bazıları ise begeniyor arada kaldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı