Penis eğriliği düzeltilebilir mi?

Peniste zaten eğrilik bulunması normal değil mi?
Kavisli bir yapıda olması normal.

Yapısı gereği öyle olmalı ama yukarı doğru kavis almalı.
Ama aşağı doğruymuş anladığım kadarıyla.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Reis kaç ilişkiye girdin para verip yapıyorsun değil mi :D

Ergenlikten beri 15+ olmuştur fakat hep genç değil Muğla tarafında yaşıyorum. Kendimden büyüklerlede takıldım. Parayla 1 kere gittim kendini bırakıyor ne yaparsan yap diyor öyle zevkli olmadı gitmedim bir daha.

Kafaya takarsa olur.

Aşırı bir durum varsa evet ilişkide sorun yaratır benim dediğim 15 derece açıdan az ise sorun değil zaten doğal yapısı öyle.
 
Genelde hafif yukarı kavisli olur,kıvrılma dik bir şekilde mi yoksa hafifçe mi? aşağı kavisli olan yerin kivrildigi yerden bastırınca plak gibi birşey hissediliyor mu?Eğer bu varsa peyronie olabilir,ileride belki sorunlar ortaya çıkarabilir ama tedavisi de var.eger yoksa da belki giydiği iç çamaşırı yüzünden içeride ereksiyon olunca eğer dar geliyorsa ve aşağı doğru kiviriyorsa bir süre sonra bu da sebebiyet vermiş olabilir.Utanmadan doktora görünmesinde fayda var.
 
Benim penisimde hiç düz durmuyor hep yukarı (göbeğe doğru) bakıyor bu normal mi?

Çok dik olmadığı sürece sıkıntı yok hafifçe yukarı ise sorun yoktur dik olarak göbeğe bakması da sıkıntı bence, peki kökünden mi böyle yoksa orta kisimlarindan mi yukarıya bakmaya başlıyor, bir de dokununca plak gibi bir şey yoksa muhtemelen yoktur, hocam dediğiniz gibi çok yukarı dikse eğer malum işi yaparken zorlamıyor mu sizi. Hocam bir de dediğim gibi iç çamaşırı yüzünden de olabilir içeride ereksiyon olunca.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı