Peniste şişik gibi bir şey olması

Bunlar sadece ödem için geçerlidir. Acile git kolundan ödem sökücü serum takarlar ve aynı şekilde ödem sökücü ilaç verirler muhtemelen. 2-3 hafta civarında da yapmak yok. Dar beyaz kilotlar var ya onlardan giy yukarı doğru baksın ödemi çabuk atması için. Mümkünse herhangi bir şekilde ereksiyon olmamaya çalış. Tahrik edici şeylere bakma. 1-2 Ay içinde normal haline dönebilir. Sıklığınızı da 2 günde 1 düşürün. Süreniz 10 dk geçmesin. (Zorlamamak için.)
 
Son düzenleme:
Bilemiyorum kanser değildir umarım. Allah korusun.
Amin hocam.
Bunlar sadece ödem için geçerlidir. Acile git kolundan ödem sökücü serum takarlar ve aynı şekilde ödem sökücü ilaç verirler muhtemelen. 2-3 hafta civarında da yapmak yok. Dar beyaz kilotlar var ya onlardan giy yukarı doğru baksın ödemi çabuk atması için. Mümkünse herhangi bir şekilde ereksiyon olmamaya çalış. Tahrik edici şeylere bakma. 1-2 Ay içinde normal haline dönebilir. Sıklığınızı da 2 günde 1 düşürün.
Hocam araştırdım şöyle bir yazı buldum farklı forumlarda hepsi aynı şeyi demiş kısaca.
Merhabalar Öncelikle Geçmiş olsun; Peniste tahrişi, Sık ve zorlayıcı mastürbasyon, cinsel faaliyetlerden sonra bu şikâyetler ortaya çıkabiliyor. Peniste şişme ve damar belirmesi görülüyor. Bu durumda mastürbasyonu ve cinsel faaliyeti biraz azaltmalısınız bir düzene sokmalısınız.
Bide teşekkürler.


Bunuda boş yapanlara söylüyorum sağlık kategorisinde belki aynı sorunu yaşayan yada sebebini bilen vardır diye açtım.Bu corona döneminde hastaneye gitmek istemıyorum.Yardımcı olanlara tekrardan teşekkürler.
 
Nasıl anlatacağımı bilmiyorum, o yüzden görselle koyacağım.
Çizdiğim gibi uç kısmın gerisindeki kısımda şişik gibi şeyler var. Google'a yazdığımda direkt olarak penis kanseri çıkıyor. Ne oluyor bu? Korkmaya başladım.

Hastaneye gittiniz mi acaba, ne oldu? Bende de aynı sıkıntı var.
 
Bir kaç gün takip edip düzelme tarafında bir değişiklik gözlemlemiyorsan yapacağın tek şey bir var üroloji uzmanına görünmek. Yakın tarihte (tabii garanti olması açısından en geç tarihte bile randevu bulsan al kenarda dursun) bulamıyorsan gece geç saatlerde ve sabah 7:00-8:00 aralığında sık sık kontrol etmende fayda var genellikle gün içi randevu iptallerini yakalayabiliyorsun.
 

Geri
Yukarı