Onur Şahin 7200
Centipat
Ejeküle olduğumda sperm sıvısının içerisinde çok yoğun kan tespit ettim ve penisim acıyor. Bunun nedeni nedir? Nasıl çözülür? Aranızdan daha önce yaşayan var mı?
Bence bu konu burada konuşulacak bir şey değil bir doktora falan görünün. Ciddi şeyler olabilir.Ejeküle olduğumda sperm sıvısının içerisinde çok yoğun kan tespit ettim ve penisim acıyor. Bunun nedeni nedir? Nasıl çözülür? Aranızdan daha önce yaşayan var mı?
Adam cevabı vermiş sizde o zaman çekmeyi bırakın.Doktor aktif cinsel hayatından dolayı olmuştur dedi ve gönderdi.
Kür önerecek değiliz hocam doktor çözmüyorsa burası da çözemez.Nasıl çözülür?
Nasıl bı doktor böyle cevap verebilir teşhis tedavi koymadan. Sağlık bakanlığına şikayet edin o doktoru. Başka bi doktora görünün.Doktor aktif cinsel hayatından dolayı olmuştur dedi ve gönderdi.
Ben günde bir kere yapıyorum böyle bir sorun yaşamadım. Belki farklı bir doktora gitmeyi deneyebilirsiniz. Veya hiç çekmeyin ve bekleyin belki düzelir.Haftada bir kez mastrübasyon yapıyorum artık sadece.
Ama yine de oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.