Pentest için Notebook Tavsiye

Aynen business laptoplar senin için yeterli olur, diğer laptoplardan daha kalitelidir.

Dell'in business serisi güzel. Inspiron ve Vostro'lardan başlar sonra latitude modelleriyle devam eder, latitude 5500 iyi, paneli IPS olabilir ama Dell'in diğer modellerki gibi VA'da olabilir tam emin olamadım. Vostro'nun da MX250 modelleri var ama yeterli olmayabilir soğutması.

Lenovo'nun da Thinkpad serisi iyi, Intel modellerden T490 öneririm.

Bunların hepsi entegre ekran kartı düşük, o anlamda iş yapacaksanız AMD işlemciler daha iyi performans verir. Tüketici segmentinde daha ucuz Thinkpad E495, E595 ve Swift 3 MX250 modelleri var, hepsi kaliteli IPS panelli dizi filmde zevk verir.

Kesinlikle katılıyorum. Extra bilgi için de teşekkürler hocam.

Aynen business laptoplar senin için yeterli olur, diğer laptoplardan daha kalitelidir.

Dell'in business serisi güzel. Inspiron ve Vostro'lardan başlar sonra Latitude modelleriyle devam eder, Latitude 5400/5500 iyi, paneli IPS olabilir ama Dell'in diğer modellerki gibi VA da olabilir tam emin olamadım. Vostro'nun da MX250 modelleri var ama yeterli olmayabilir soğutması.

Lenovo'nun da Thinkpad serisi iyi, Intel modellerden T490 öneririm.

Bunların hepsi entegre ekran kartı düşük, o anlamda iş yapacaksanız AMD işlemciler daha iyi performans verir. Tüketici segmentinde daha ucuz Thinkpad E495, E595 ve Swift 3 MX250 modelleri var, hepsi kaliteli IPS panelli dizi filmde zevk verir.
Yardımın için teşekkür ederim. Dell Vostro 14 5490 core i7 10510u notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Dell Vostro 14 5490 kampanyaları ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al. bunu almayi düşünüyorum gerçekten gerekli mi? Mesela LENOVO IDEAPAD S340 CORE İ5 10210U 1.6GHZ-8GB-512GB SSD-15.6"-MX250 2GB-W10 - Vatan Bilgisayar işimi görmez mi fikrini merak ediyorum?

Vatan cidden şart mı? Vostro için fazla fahiş fiyatlar bunlar.

Ideapad S340 da kalitesiz bir laptop. Attığım E595 veya Swift 3 ondan çok daha iyi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı