BurakUyar07
Centipat
Özellikleri fotoğraf olarak atıyorum. Bakarsınız çok pahalı bir şey olmasını, istemiyorum 350 TL falan olsun.
8 gb lık versiyonu var mı acaba uyumlu olabilcek ?DDR3 1600 MHz CL11 1.5V SODIMM bellek alacaksınız. Voltajı 1.35 olan bellekler de var. Onlardan almayın, uyumsuz olabilir. Elinizdeki belleğin aynısı.
![]()
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Ocak söndürürün attığı işlemci ile uyar mı onu alıp senin attığın rami alsam ?RAM Bellek İkinci El ve Sıfır Dizüstü (Notebook) Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
En ucuz RAM Bellek ikinci el ve sıfır notebook bilgisayar parçaları GeT taksitli ödeme seçenekleri ile sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
bu uyarOcak söndürürün attığı işlemci ile uyar mı onu alıp senin attığın rami alsam ?
bu uyar
İşlemci İkinci El ve Sıfır Dizüstü (Notebook) Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
En ucuz İşlemci ikinci el ve sıfır notebook bilgisayar parçaları GeT taksitli ödeme seçenekleri ile sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Yukarda attıgım 3. nesil i5 ler HM70 e uymaz senin işlemcinde 3. nesil Pentium ama chipseti 2. nesil i5 leri destekliyor 2410M ve 2520M
Ekran kartını da yükseltebiir miyimöneriniz var mı ekran kartım directx 9 u kaldırıyo en son 11i kaldırcak falan bişey önerir misiniz
Ekran kartını da yükseltebiir miyim öneriniz var mı ekran kartım directx 9 u kaldırıyo en son sürümü kaldırcak falan bişey önerir misiniz
Ne diyosunuz ? bunlara uyan ekran kartı falan
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.