Pentium 4 Overclock 4.26GHz

Ya da senin anakartının Core 2 Quad desteği var. Yani Core 2 Quad Q9650 almak istesen yaklaşık 130-150 TL arasında , kalan para 350 TL ile de sıfır R7 250 yada 2. el GTX 750 Ti alabilirsin.

Sonrasında keyfine bakarsın.

@Ensar Karakaya aynen hocam harika bir hobi :)

8i915P Duo anakart ilk LGA775 anakartlardandır. Sadece Pentium 4 ve Celeron D destekler.

Intel Quad Core Q6600 var 2.4Ghz bunu kaça kadar çıkarırım en limitine çıkarmayı istemiyorum kontrollü olmasını istiyorum arkadaşım verdi çünkü :)
En azından 3.2GHz'yi görmelisin.

@Efendi işlemci Pentium 4. FSB hızı 200 olduğu için yüksek hızlara çıkabildim. Core 2 Quad ile 4GHZ üzeri bu anakartta yapamazsın. Zaten Core 2 Quad'lar 4GHZ'yi pek göremez. Pentium 4'ler yapabiliyor ama bu da Pentium 4'lerin harika bir işlemci olduğunu göstermez :D

@Efendi işlemci Pentium 4. FSB hızı 200 olduğu için yüksek hızlara çıkabildim. Core 2 Quad ile 4GHZ üzeri bu anakartta yapamazsın. Zaten Core 2 Quad'lar 4GHZ'yi pek göremez. Pentium 4'ler yapabiliyor ama bu da Pentium 4'lerin harika bir işlemci olduğunu göstermez :D
Abi bana lütfen yardım et evimde LoL oynamak istiyorum ancak sistemimi attım sana ne yapmalıyım bi akıl ver bana bütçem 500 tl yalvarıyorum sana yardım et LoL de 100 FPS alayım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı