Pentium 4 Overclock 4.26GHz

@Efendi işlemci Pentium 4. FSB hızı 200 olduğu için yüksek hızlara çıkabildim. Core 2 Quad ile 4GHZ üzeri bu anakartta yapamazsın. Zaten Core 2 Quad'lar 4GHZ'yi pek göremez. Pentium 4'ler yapabiliyor ama bu da Pentium 4'lerin harika bir işlemci olduğunu göstermez :D
Intel Xeon E5450 ►INTEL XONE E5450 cpu intel E5450 processor quad core 4 core 3.0MHZ LeveL2 12M Work on 775 motherboard-in Processors from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group
İşlemci Soğutucusu ► High Quality PC CPU Cooler Cooling Fan Heatsink for Intel LGA775 1155 AMD AM2 AM3 754 Wholesale Price-in Fans & Cooling from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group
Asus P5G41C-M LX ► Bilgisayar Fiyatları ve Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da
8GB (4+4) 1333Mhz ► RAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
MSI GTX 1050 2GB ► şuan güncel ikinci el bulamadım.
1TB 7200RPM HDD ► Masaüstü Bilgisayar Donanımları Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da
350W Kasa ► Kasa ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da

bu sistemi toplasammı GT 420 ekran kartımı takarım bir süre

sistemi bu videodan gördüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mümkünse güç kaynağını düzgün bir şey al. En az 500W olsun ilerde daha iyi ekran kartlarını takabilirsin.
Bu sistem alınabilir.
sağol abi ozan bu sitem için parmı biriktiriyorum birde iknci el ucuz fiyata bulursan sistem parçalarımı link atarsan sevinebilirim. :D teşekkürler

İşlemciyi ileride i5 gibi işlemcilere çıkarma şansım varmı attığım anakartta? Almışken ileriye dönük bir bilgisayar alayım.

Ben de Celeron severim ama Tualatin olanlari. :) Celeron D'lerin overclock potansiyelleri inanilmaz. Intel islemciler icin tum zamanlar listesinde lider konumda. Intel Celeron 352 @ 8543.71 MHz - CPU-Z VALIDATOR

GTX 260 ile beraber eglenceli bir ikili olusturabilirler. Hocam, tek cekirdekli islemci icin Tom Clancy's Splinter Cell, Brothers in Arms ve The Elder Scrolls'un Skyrim'den onceki serilerini oneririm.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı