Dostum bütçeyi arttırmalısın. Elindeki sistemi 200-300 TL'ye sat üzerine biraz da para ekle G4560'lı bir sistem topla. Ekran kartını almana gerek yok sonra da alabilirsin.
@Efendi işlemci Pentium 4. FSB hızı 200 olduğu için yüksek hızlara çıkabildim. Core 2 Quad ile 4GHZ üzeri bu anakartta yapamazsın. Zaten Core 2 Quad'lar 4GHZ'yi pek göremez. Pentium 4'ler yapabiliyor ama bu da Pentium 4'lerin harika bir işlemci olduğunu göstermez
İşlemci ve Anakartı sattım. Ama yakında @sheltonzane01'den Celeron D alacağım, ona OC yapacağım. GTX 260 sisteme takıp oyun testleri yaparız Tek çekirdekli işlemci için önerebileceğin oyunlar var mı hocam?
Ben de Celeron severim ama Tualatin olanlari. Celeron D'lerin overclock potansiyelleri inanilmaz. Intel islemciler icin tum zamanlar listesinde lider konumda. Intel Celeron 352 @ 8543.71 MHz - CPU-Z VALIDATOR
GTX 260 ile beraber eglenceli bir ikili olusturabilirler. Hocam, tek cekirdekli islemci icin Tom Clancy's Splinter Cell, Brothers in Arms ve The Elder Scrolls'un Skyrim'den onceki serilerini oneririm.