Pentium 4 Sistem Kasma Sorunu

ByGokmen

Hectopat
Daha fazla  
Her şekilde, her işlemde, acılıp kapatırken bile cok fazla kasıyor. Arkadaslar yardımcı olursanız sevinirim.

aaa.png
Adsız.png

Aynı sistem benim arkadaşımda da var. Windows 8 kurduk. İlk zamanlar sorunsuzdu. Ama 1-2 ay geçince sistem aşırı derece kasmaya başladı. Pes 13 dahi oynanmıyor. Sadece LoL oynanıyor. Arkadaşıma güzel bir sistem yapmak istiyorum. Sizce yukarıdaki sisteme hangi sistem kurulmalı ve hangi parçalar alınmalı?

Aynı sistem benim arkadaşımda da var. Windows 8 kurduk. İlk zamanlar sorunsuzdu. Ama 1-2 ay geçince sistem aşırı derece kasmaya başladı. Pes 13 dahi oynanmıyor. Sadece LoL oynanıyor. Arkadaşıma güzel bir sistem yapmak istiyorum. Sizce yukarıdaki sisteme hangi sistem kurulmalı ve hangi parçalar alınmalı?

Bu sistemi yenilemek yerine sıfırdan bir sistem toplamak çok daha mantıklı. Bütçenizi söyleyin, güzel bir sistem toplayalım.

Bu sistemi yenilemek yerine sıfırdan bir sistem toplamak çok daha mantıklı. Bütçenizi söyleyin, güzel bir sistem toplayalım.
Hocam valla ne desem yalan olur. Bütçesi belli değil. Ama 400-500 anca olur. Kasmasın ve gta 5'i en düşük ayarlarda rahatça oynatsın yeter durumda arkadaş.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı