Pentium 4 Sistem Neden Kasıyor ?

şu anda mevcut bir bilgisayarı var o bilgisayarı değerlendirip satacaktır onu düşünerek dedim yoksa daha iyi birşey önerebilirim. yanlış anlama senin sisteminde iyi.

Neden ki islemci ile anakartvayni marka olursa noluyo ?

ekran kartı sorun değil dersen dostum arkadaşlar sana güzel bir intel işlemci, anakart ve ram önereceklerdir.

Sitesini atarmisini bide mt2 islemci yuzunden kasiyormus demek ki dimi sonuc olarak bunu cikardik. 5aydir format atilmiyor ondan kaynaklanmiyo sanirim.

Ben simdi metin 2 islemci cok eski ondanmi kasiyor ? I zaman sadece islemci aliyim dicende anakartta eski ikisi birden bulurmusunuz bana sitesini atin ben bakarim
Sizin sistem pert saten ram desen ddr 1 dir yada 2 . Bu yüzden mutlaka anakart ram işlemci ve psu (bildiğim kadarıyla eski psu lar yeni sistemde kendini otomatik kapatıyor. ) almanız gerek.

Anakart
ASUS H81M-D R2.0 Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz VGA Anakart - Vatan Bilgisayar

Ram
Gskill 8Gb (2X4Gb) Ripjawsx Ddr3 1600Mhz Cl9 1.5V Dual Kit Ram - Vatan Bilgisayar

İşlemci
Core i5 4460 Soket 1150 3.2GHz 6MB Cache 22nm İşlemci - Vatan Bilgisayar

Psu
CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 80PLUS 550W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar

Yusuf bey siz sadece mt 2 mi istiyorsunuz yoksa yeni oyunları da mı? Onu anlamadım.

ekran kartın idare edicektir seni i7 bir işlemci anakart güç kaynağı ve ram alarak rahatlatabilirsin sistemi kalan parayı köşeye koyup parçaları satınca onlarıda eklersin. biraz daha sabredip parayı biriktirip ekran kartı alabilirsin

Ben metin 2 oynuyorum digrr oyunlar icin toplarsam para yetmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…