Pentium 4 Sistem Neden Kasıyor ?

Aynen hiçbir şekilde kasmaz. Bunları alın kasaya monte edin ve eski ekran kartınız ve eski harddiskle birleştirin.

Saolun i5 islemcim olsa ve nvidia gtx 970 taksam mt2 performansi ayni olur fakat digrr oyunlarida oynanir dimi ?

Bilgisayar muhendisi olucam ben

beyler işlemci ve anakart alıcam ve tabikide 600 walt falan alırım heralde kararımı verdım bi çok kişiye sordum mt2 si kasmayanların işlemci intel core 5 oluyor genelde o yüzzden kararımı verdım şimdi bu parçaları ucuza nerde bulucam onuda yardım edersenız sevinirim ? (işlemci i5 olucak ha ) .

alın işte beyler kanıtı ben diyorum neden kasıyor bu metin 2 işte kanıtı beyler mt2 sistem gereksinimleri Metin2 - Doğuya Has Macera MMOG işte bakın burdada işlemci de pentium 4 yazıyor benımkıde pentium 4 off ya ben napıcam nolur bu soruya cevap bekliyorum arkadaşlar yaa mantıklı bi cevap kütfen benımkıde pentium 4 burdakı lınktede pentium 4 sistem gereksinimi diyorr offffff nabıcam ben ??

Kardeşim i5 iyi ama sen sadece mt 2 oynayacaksan neden i5 alıyorsun. G3258 al yağ gibi oynatır.

Eğer başka oyunlar oynacaksanda yeni ekran kartı da gerekir. Bide pentium yazdığına bakma. G3258 yeni nesil hızlı bir işlemci. Birde oc yaptınmı oh mis.

ne yanı orda sıstem gereksınımlerınde pentıum yazıyo o zaman neden kasıyor bide ben overclock falan yapmayı bılmıyorum .bana bunun cevabını sole mt2 nın sıtesınde sistem gereksinimlerinde işlemcide pentium 4 yazıyor bende de pentium 4 var e neden kasıyor o zaman ?

Bendede pentium dual core 2.2 ghz var. Eskiden team fortress ve büyük multiplayer oyunları çok akıcı şekilde oynanıyordu. Şimdi varya ani fps düşmeleri yüzünden kıs kıs kıvrandırıyor.
Bende 3 ay içinde g3258 ve r9 270 tabanlı sistem kuracağım. İşlemci eskidikçe performans da eskiyor.

Ya mesele o degil kardesim metin 2 nin sistem gereksibiminde pentium 4 yazio benimkide pentun 4 ee o zaman neden kasiyorr bunu acikla ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…