Pentium 4 Sistem Neden Kasıyor ?

Pentium 4 iyi dayanmış gerçekten zamanında canavardı ama şimdi kenar köşede atılmış işlemciler teknoloji çok hızlı gelişiyor ve büyüyor.

Yani tam olarak kasayi tam olarak kaldiriyorum . Hee bu arada ben pc tamircisine gittigimdr adama oyunlar kasiyor dedigimde ozellikle metin 2 cok oynuyorum dedigimde adam internetin yavastir ve sistemler ekran kartini desteklemiyordur dedi . Ne yapicam off :(

Butcem en fazla 2000 tl fakat kasayi atmasam dursa icine yeni bir wt falan taktirsam fiyattan tasarruf etmis olurum biraz

Dostum nerede oturuyorsun bende bilgidayarcida calisiyorum yakin cevredeysen dukkana bi ugra sana guzel bi sistem toplariz butcene gore

Kasayi atma getir temiz guzel bi kasaysa parcalarini alip yeni sistem toplayip fiyattan dusebiliriz ama ona bisi yapamassin ddr sistemdir buyuk ihtimal ona bisi ekliyemessin

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı