Pentium 4 sisteme ekran kartı tavsiyesi

Katılım
1 Kasım 2014
Mesajlar
144
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart : Msi Gaming 7 Z97
İşlemci : Intel i7 4790k
Ram : Kingston Savage 8Gb 1600 Mhz
Ekran Kartı : Msi Gaming 4 R9 380 x 2
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Lojistik Filo Yöneticisi
  • Ana kart biostar p4m900 m4 ver. 6.0
  • İşlemci intel pentium 4 3.4 ghz
  • Ramler 2+2 gb ddr2 667 mhz olacak
  • Ekran 19 inç samsung full hd(vga+ dvi portlu olması gerek) tam modelini bilmiyorum

Bu sisteme göre film izleyebileceğim 200 tlye kadar fanlı soğutması olan bir ekran kartı tavsiye eder misiniz? Sanırım pci-e 16x 1.0 versiyon...
Örneğin bu ekran kartı nasıldır?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün sapphire r7 250yi aldım fakat bilgisayara takınca ekran açılmadı. Neden oldu acaba?
 
Bugün ekran kartını vatana götürdüm, zaten alırken jelatinide yoktu şüphelenmiştim ve tek olduğundan onu almak zorunda kalmıştım. Neyse ilk başta müşteri temsilcisi kadın keyfi iade yapamayız ancak bozuksa geri alırız dedi testte kartın bozuk olduğunu gördüler zaten bozuk çıkmasaydı yinede diretip değiştirecektim. Bende Amd readon hd6570 2 gb 128 bit ekran kartını aldım 142 tlye üzerinede ram soğutucu ve akım korumlı priz aldım. Bu sorunuda çözmüş olduk. Tek sıkıntım cddeki driverı yükledim fakat amdnin gücelleme programı polonyaca. Sayfalar sanki sürücü yüklenmemiş gibi kopuk kopuk iniyor aşağıya gerçi yukarıda yazmış olduğum işlemciyide yurtdışından aldım elime bu hafta ulaşır diye umuyordum ama daha ülkeye giriş yapamadı. 1.80 ghz var şu anda üzerinde sanırım onunda etkisi büyük.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı