Pentium 4 sistemle Windows 8.1 kullanılır mı?

71pc

Yoctopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, elimde şöyle bir sistemim var:
  • Intel Pentium 4 3.06 GHz
  • 4 GB RAM
  • Ekran kartı 512 MB.
Windows 7'den Windows 8.1'e geçebilir miyim?

• Intel Pentium 4 3.06 GHz.
  • 4 GB RAM.
  • Ekran kartı 512 MB.

Benim işlemcim ve RAM'im daha kötü. Ama donmadan çalıştırabiliyorum. Geçilebilir.

• Intel Pentium 4 3.06 GHz
  • 4 GB RAM
  • Ekran kartı 512 MB.
Evet geçilebilir.

Pentium 4 478pin Windows8 ve üstü kurulamıyor.
Pentium 4'e win8 veya win10 yükledim diye ortalıkta dolaşanlar var onlar 775pin anakart kullanıyorlar farkında değiller hayat onlara güzel.
Babam sağolsun pentium 4 478pin bilgisayarı tam 17yıl boyunca kullandırdı üstüne yetmezmiş gibi olmayan aklıyla bana akıl vermeye çalışıyor kendi paramla alsam bilgisayar gene laf edecek.

O işlemci NX gibi Windows 8.1'in istediği özellikleri destekliyorsa geçebilirsiniz. Bunları desteklemeyen modelleri de olduğu için. Tam modelini söylesiniz iyi olur.
32 bit kuruluyomuş ama windows 7 64 bit benim biraz upgratenin zamanı gelmiş intel core 2 quad 9400 alıcam amd radeon r7 2gb 128 bit yükseltsem olurmu 64 bit windows 8.1

Tek çekirdek AMD Sempron 140 sistemde kullanıyorum gayet güzel çalışıyor, Windows 7 ile pek bir performans farkı yok ama daha güncel bir sistem kullanmanız daha faydalı olacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı